Maayke De Vil

ETION-lid in de kijker: Maayke De Vil

Personalia:
Naam: Maayke De Vil
Leeftijd: 53
Bedrijf: Citrique Belge nv
Functie: COO
Activiteit bedrijf: producent van citroenzuur/citraten en het verder uitwerken van nieuwe toepassingen in de feed/food voor de nevenstromen van het productieproces
Hobby’s: muziek spelen (gitaar en de Madammen van Ipanema), live optredens, reizen, quality time met het gezin en vrienden

Wie of wat heeft je het voorbije jaar geïnspireerd?

Door de covid-beperkingen ben ik deze zomer samen met mijn oudste dochter en onze hond tien dagen gaan rondtrekken met een minicamperbusje. Tijdens de vele uren samen onderweg, waarbij we heel veel hebben bijgepraat, liet zij mij inzien dat ik te veel bezig ben met wat moet er morgen, volgende week, volgende maand en dat ik niet genoeg aandacht heb voor mezelf en vandaag. Feedback om te koesteren… voor mij is het nu wat meer ‘Leve het hierNUmaals’.

Van welke recente gebeurtenis, evolutie of trend lig je wakker?

Hoe in de huidige economische realiteit (duurder wordende grondstoffen & energie & lonen) en het bewust ondernemen (welzijn van medewerkers, veiligheid en milieu) als productiebedrijf rendabel te zijn.

Wat spreekt je aan in ETION?

ETION creëert het kader om kennis/ervaring uit te wisselen over ‘de uitdagingen & nieuwe thema’s’ waarmee we elk, binnen ons bedrijf, geconfronteerd worden. Wat ETION uniek maakt, is dat in deze interacties veel aandacht is voor de mens en het interpersoonlijke. Dat zorgt voor een open sfeer en geeft heel wat energie om er verder mee aan de slag te gaan.