Linda Stuyven

ETION-lid in de kijker: Linda Stuyven

Personalia:
Naam: Linda Stuyven
Leeftijd: 58 jaar
Bedrijf: Tony Baert
Functie: zaakvoerder
Activiteit bedrijf: totaalinterieur, schilderwerken en wanddecoratie, raamdecoratie en interieuraccessoires
Hobby’s: fietsen, genieten van het gezin, met de kinderen en kleinkinderen

Wie of wat heeft je het voorbije jaar geïnspireerd?

Dagelijks word ik wel geïnspireerd door de mensen die ik ontmoet en waar je een zinvol gesprek mee voert. Ook de medewerkers in ons bedrijf waardeer ik door hun initiatief en dynamiek.
Wat me extra heeft laten nadenken, is het boek ‘De groeiparadox’ van Matty Paquay en Bart Lodewyckx. Als je al een tijdje in het bedrijf zit en je het bedrijf klaarmaakt voor de volgende generatie die zijn intrede doet, sta je bewust stil bij een aantal pijnpunten en die wil je weggewerkt krijgen. Bij het lezen van ‘De groeiparadox’ herken je deze zaken en het toffe eraan is dat je ook een aanzet krijgt voor een oplossing.

Van welke recente gebeurtenis, evolutie of trend lig je wakker?

Nu we ons normale leven weer kunnen leven, is er toch opnieuw een gebeurtenis die voor onrust zorgt en grote invloed heeft op het maatschappelijk gebeuren. De energieprijzen, de prijsstijgingen van de materialen, de krapte op de arbeidsmarkt, dagelijks word je ermee geconfronteerd in je bedrijf. Hierdoor lig je al eens wakker en denk je na over de strategie van je bedrijf. En ja, de digitalisering houdt me ook wel bezig.

Wat spreekt je aan in ETION?

Bij ETION kom je samen met geëngageerde ondernemers die normen en waarden belangrijk vinden. Ondanks de verschillende sectoren heb je als ondernemer toch gelijkaardige uitdagingen en krijg je bij ETION een prachtig klankbord. Dat zorgt ervoor dat je van een aantal zaken niet hoeft wakker te liggen. Na een samenkomst met de peergroep van vrouwelijk ondernemers heb je extra energie en tonnen inspiratie om van jezelf, het leven en je werk iets moois te maken.