Kim Bogaerts

ETION-lid in de kijker: Kim Bogaerts

Personalia:
Naam: Kim Bogaerts
Leeftijd: 34
Bedrijf: Schoonmaak Kempen
Functie: Bestuurder
Activiteit bedrijf: Wij creëren een 'schonere' wereld door met onze schoonmaakdiensten ondernemingen te faciliteren met oog voor mens, milieu en maatschappij. Wij bouwen duurzame relaties op met lokale ondernemingen door hen continuïteit te garanderen met onze schoonmaakdiensten.
Hobby’s: reizen (het zonnige zuiden in Oostenrijk, Karinthië), hondenoppas, schilderen, theater

Wie of wat heeft je het voorbije jaar geïnspireerd?

Mijn partner Max, die me naar de natuur heeft gebracht. Hij kan razendsnel schakelen en heeft me zo geleerd om toch op een gezonde manier deze snel veranderende tijden met economische uitdaging te managen. Dit met blijvend oog en prioriteit voor onze mensen. Hij heeft na een goede 20 jaar zijn onderneming verkocht om terug de natuur in te gaan. Max heeft me vooral geholpen mijn ‘bergen’ aandacht te verleggen, om te kunnen focussen op dat wat écht belangrijk is. Dat heeft mij de drive gegeven om door te blijven gaan met mijn passie: ondernemen met en voor mensen via dienend leiderschap.

Van welke recente gebeurtenis, evolutie of trend lig je wakker?

De krapte op de arbeidsmarkt, de draagkracht van de mensen en de voortdurende innovatie op  technologie. Die in mijn opinie enkel goed kan zijn als het onze mensen en de maatschappij helpt. Ik vraag mij af in hoeverre, naarmate we ouder worden, deze technologie vordert.

Wat spreekt je aan in ETION?

Voor mij is ETION een zeer dankbaar netwerk. Wij worden omringd met zoveel grote, sterke bedrijven waar ik veel van kan leren. De eerste stap terug in de natuur heb ik via ETION mogen ervaren. Het is geweldig om te leren dat de wereld niet stopt met draaien als je je telefoon 72u niet mag aanraken. Hoe andere ondernemers hiermee omgaan, is energie gevend. Ik wist niet dat dit bestond, toen ik 6 jaar geleden startte. Het valt me op dat ik in het ETION-netwerk bedrijven tegenkom met dezelfde waarden. Op die manier kan je toch open en ongedwongen sparren over meer diepgaande zaken.