Désirée Libeert

ETION-lid in de kijker: Désirée Libeert

Personalia:
Naam: Désirée Libeert
Leeftijd: 37 jaar
Bedrijf: Libeert
Functie: talent manager
Activiteit bedrijf: 4de generatie familiebedrijf en producent van chocoladefiguren en -repen, bestemd voor de thuismarkt en voor export

Wie of wat heeft je het voorbije jaar geïnspireerd?

Onze medewerkers hebben me enorm geïnspireerd met hun grote veerkracht en inzet, en dit op dagdagelijkse basis. Ik heb ook een enorme appreciatie voor hen die in constant veranderende omstandigheden zich weten aan te passen, change management om ‘u’ tegen te zeggen. Dit alles desondanks de onzekerheid, twijfel en ongerustheid in ieders leefwereld, zowel professioneel als privé.

Van welke recente gebeurtenis, evolutie of trend lig je wakker?

Zal de wereld nog kunnen draaien zoals vroeger? Nog steeds worden grote stappen gezet op verschillende vlakken zoals digitalisering en het ontstaan van nieuwe businessmodellen vanuit een reeds langer bestaande onderneming. Ook nieuwe werkvormen stel ik in vraag. Wat wordt bv. het nieuwe evenwicht tussen ‘homeworking’ versus ‘at the office’? En krijgen ‘collegialiteit’ en ‘teamwork’ een andere definitie? Kortom, leven in het nu is al denken in de toekomst. Snel, sneller, snelst.

Wat spreekt je aan in ETION?

De mogelijkheid om kwalitatief te netwerken met dynamische en enthousiaste collega-ondernemers. Een grote toegevoegde waarde bij toekomstgericht ondernemen.