ETION-krantenbijlage over geluk

Op dinsdag 15 oktober reikte levensverzekeraar NN de Gelukswards uit. Naar aanleiding hiervan pakte ETION opnieuw uit met een krantenbijlage bij De Standaard. Hierin staat het thema ‘Geluk’ centraal.

Naast een interview met Patrick Dillen (Noblito) die de algemene winnaar is van de awards, komen ook de winnaars van de nevenawards en enkele specialisten aan bod. Ze benaderen geluk vanuit diverse invalshoeken.
 
Prof. Dr. Lieven Annemans schetst de factoren die invloed hebben op ons geluk. Prof Dr. Stephan Van den Broucke benadrukt dan weer hoe vaak we op de verkeerde plaatsen op zoek zijn naar geluk. Terwijl Prof. Dr. Koen Kas en Luc Van Gorp (CM) bekijken hoe belangrijk de dimensie gezondheid is.
 
Verder legt Jan Van Autreve (CEO NN), gangmaker van de awards, uit hoe groot het belang van geluk is in zijn organisatie. “Wie werkt aan geluk werkt aan verzuring”, benadrukt hij. Annelies Baelus en Tom Vlieghe van HR-dienstverlener Acerta vertellen ten slotte hoe je op het werk aan geluk kan werken.


Maar uiteraard starten we met onze eigen ETION-voorzitter Dirk Vandeputte: “Geluk doen we ons in grote mate zelf cadeau.”