rietgors

Vogelspotten met Begijn Le Bleu (Antwerpse haven)

Het begint allemaal met luisteren en kijken

Cabaretier, verhalenverteller en vogelspotter Begijn Le Bleu neemt ons tijdens golden hour mee op sleeptouw. Hij leert ons opnieuw luisteren en kijken.

Vogelspotten met Begijn Le Bleu (Antwerpse haven)

Info

Voor dag en dauw ga je op pad met verhalenverteller Begijn Le Bleu. Om kennis te maken met één van zijn niet zo geheime passies: vogelspotten.

De Antwerpse haven is heel wat meer dan industrie en boten. In de polders rond de Scheldemonding vind je kleine natuurgebieden, met een indrukwekkende fauna en flora. Sommige dieren en planten zijn zelfs uniek voor het havengebied.

Maar vooral… een waar paradijs voor vogelaars! Met een beetje geluk, geduld en stilte krijg je er allerlei reiger-, ganzen-, en eendensoorten te zien, of fuut-achtigen, kieviten, roerdompen en kiekendieven. De lijst is bijna eindeloos…

Begijn vertelt op zijn eigen warme manier sappige, grappige en hartverwarmende verhalen over zijn gevederde vrienden en hun habitat.

Een moment van stilstaan, luisteren en weer verbinden met de natuur. Om daarna met een frisse kop aan de dag te beginnen.

Programma
06:45 uur afspraak aan parking natuurgebied
07:00 uur natuurwandeling
09:00 uur opwarmen en napraten bij een warm drankje en koffiekoek
10:00 uur einde
Waar
natuurgebied Antwerpse havenpolder

exacte locatie volgt

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 85 per persoon (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Rashida Houari

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Begijn Le Bleu

Begijn Le Bleu is cabaretier en bekend van het televisieprogramma Foute Vrienden. Daarnaast is hij ook de bekendste vogelspotter van Vlaanderen. Begijn is host van de populaire podcast Fwiet Fwiet en brengt het vogelmagazine Fwiet uit.