rietgors

Vogelspotten met Begijn Le Bleu (Antwerpse haven)

Het begint allemaal met luisteren en kijken

Cabaretier, verhalenverteller en vogelspotter Begijn Le Bleu neemt ons op een fietstocht tijdens golden hour mee op sleeptouw. Hij leert ons opnieuw luisteren en kijken.

Vogelspotten met Begijn Le Bleu (Antwerpse haven)

Info

Voor dag en dauw ga je op pad met verhalenverteller Begijn Le Bleu. Om kennis te maken met één van zijn niet zo geheime passies: vogelspotten.

De Antwerpse haven is heel wat meer dan industrie en boten. In de polders rond de Scheldemonding vind je kleine natuurgebieden, met een indrukwekkende fauna en flora. Sommige dieren en planten zijn zelfs uniek voor het havengebied.

Maar vooral… een waar paradijs voor vogelaars! Met een beetje geluk, geduld en stilte krijg je er allerlei reiger-, ganzen-, en eendensoorten te zien, of fuut-achtigen, kieviten, roerdompen en kiekendieven. De lijst is bijna eindeloos…

Begijn vertelt op zijn eigen warme manier sappige, grappige en hartverwarmende verhalen over zijn gevederde vrienden en hun habitat.

Een moment van stilstaan, luisteren en weer verbinden met de natuur. Om daarna met een frisse kop aan de dag te beginnen.

Programma
06:45 uur bijeenkomst Fort Liefkenshoek
07:00 uur vertrek fietstocht
09:00 uur ontbijt met drankje en koffiekoek
12:00 uur aankomst Fort Liefkenshoek
Waar
Fort Liefkenshoek, Kallo

Ketenislaan 6
9120 Kallo

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 85 per persoon (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Begijn Le Bleu

Begijn Le Bleu is cabaretier en bekend van het televisieprogramma Foute Vrienden. Daarnaast is hij ook de bekendste vogelspotter van Vlaanderen. Begijn is host van de populaire podcast Fwiet Fwiet en brengt het vogelmagazine Fwiet uit.