MVO: SDG's rond aardbol vormen samen een bloem

Van buzz naar blijver: circulariteit in de praktijk - voor kmo's

Circulair ondernemen is de toekomst. Tijdens 4 sessies ga je samen met collega-ondernemers en experten concreet aan de slag. We trappen de reeks af op 18 oktober.

Van buzz naar blijver: circulariteit in de praktijk - voor kmo's

Info

De gevolgen van de klimaatverandering en regelgeving zoals die rond CO2-uitstoot laten er geen twijfel over bestaan: de toekomst is circulair. Wie morgen nog een rol wil spelen, ambities heeft en futureproof wil werken, belandt vanzelf bij circulair ondernemen. Maar hoe zet je als kmo concrete stappen, op welke domeinen realiseer je impact en hoe til je circulair ondernemen in je bedrijf naar een hoger niveau?

Samen met collega-ondernemers van West- en Oost-Vlaamse kmo’s definieer je een aantal specifieke domeinen, afhankelijk van jullie focus en activiteiten: energie, transport, materiaalbeheer, mobiliteit, gezondheid & wellbeing, circulaire businessmodellen, transitie…

Tijdens 4 sessies exploreren we vervolgens de mogelijkheden en onderzoeken we hoe je je strategie hierin bepaalt en uitrolt. Een inspirerend bedrijfsbezoek, diepgaande uitwisseling met collega’s, een gesprek met een expert in de specifieke materie… We zetten verschillende methodieken in om je concreet en hands-on te laten inspireren en volgende stappen te bepalen.

Het traject richt zich tot ondernemers en bedrijfsleiders voor wie duurzaam ondernemen, met respect voor mens, maatschappij en omgeving, een belangrijk uitgangspunt is en die willen inzetten op circulaire processen en businessmodellen.

Waar
Arhus, Roeselare

De Munt 8
8800 Roeselare

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 1.200 (excl. btw) voor het volledige traject
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25