man tuurt over de zee

Mentale gymnastiek voor topdokters én ondernemers

Digitaal gesprek met topdokter neuroloog Steven Laureys

Wat doet meditatie met ons brein? Neuroloog Steven Laureys puurt uit zijn persoonlijke ervaring én wetenschappelijke inzichten. Die blijken verrassend!

Mentale gymnastiek voor topdokters én ondernemers

Info

Vanuit het verre Canada, met een prachtig zicht op de weidse omgeving, getuigt drukbezet neuroloog Steven Laureys in deze keynote over zijn persoonlijke ervaring met meditatie.

Na een eerste kennismaking met meditatie tijdens een moeilijke periode in zijn leven, verdiepte hij zich ook vanuit medisch en wetenschappelijk  oogpunt in het thema. Hij onderzoekt samen met een internationaal team van wetenschappers de effecten van meditatie op onze hersenen. Die blijken verrassend!

Naast een meer algemene toelichting over meditatie geeft hij tips & tricks over de aanpak en voordelen voor ondernemers én binnen een bedrijfscontext. Steven brengt een open en persoonlijke getuigenis, en een pleidooi om aandacht te geven aan ons mentaal welzijn. En nodigt ons uit om tijdens het webinar ook zelf enkele kleine oefeningen te doen.

Waar
digitaal
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 65 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Steven Laureys

neuroloog, klinisch professor
Sart Tielman Liège University Hospital

Topdokter Prof. Dr. Steven Laureys, neuroloog, en klinisch professor aan het departement neurologie van het Sart Tielman Liège University Hospital, en hoofd van de Coma Science Group van GIGA. Hij is ook verbonden aan het CERVO Research Centre, Laval University in Canada. Als neuroloog doet hij al meer dan 20 jaar baanbrekend onderzoek naar het menselijke bewustzijn, recent o.m. naar de effecten van meditatie op de hersenen.