Kempenaar trofee

Kempenaar 2024

Wie volgt dit najaar VanRoey  op als ETION Kempenaar?  Op 10 oktober maken we de winnaar bekend!

Kempenaar 2024

Info

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die we zoeken in de ETION Kempenaar.

VanRoey mag zich nog even de trotse bezitter van de Kempenaar noemen. Op 10 oktober komt daar onherroepelijk een eind aan. Dan gaat de titel naar een andere organisatie. Dit jaar zal de jury achter de schermen een winnaar kiezen. Ben jij ook benieuwd wie de trotse winnaar wordt van 2024? Wees er zeker bij! 

Dit jaar mogen we ook Stijn Baert verwelkomen. Hij spreekt over de toekomst van werk, met een focus op de bedreigingen en kansen in de strijd om menselijk kapitaal. En hoe de drang naar telewerk, de diverse arbeidsmarkt en automatisering daar een grote rol in spelen. 

Na de overhandiging van de trofee keuvelen we na tijdens een walking dinner.

Programma
18:00 uur onthaal
18:30 uur Stijn Baert over de toekomst van werk
19:30 uur uitreiking Kempenaar & walking dinner
22:30 uur einde
Waar
4WINGS, Westerlo

Nijverheidsstraat 13
2260 Westerlo

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
leden: € 135 (excl. btw), niet-leden: € 165 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Stijn Baert

professor
Universiteit Gent & Universiteit Antwerpen

Stijn Baert is een Belgisch econoom, arbeidsmarktdeskundige en professor aan UGent en UAntwerpen. Zijn onderzoek is hoofdzakelijk gesitueerd in het brede veld van de arbeidseconomie, met een focus op de overgang van school naar werk, arbeidsmarktdiscriminatie en werk & gezondheid. Hij ontving reeds verschillende wetenschappelijke bekroningen. In januari 2021 zette IDEAS hem op plaats 9 wereldwijd binnen zijn leeftijdscategorie in hun rangschikking van economisten met de hoogste wetenschappelijke impact.