letters GI Joe & Jane in comic stijl

GI Joe & Jane

Get Inspired Joe & Jane is een ongedwongen, gemoedelijke themagroep waar jongere ondernemers en medewerkers geïnspireerd kunnen worden door de verhalen van een centrale gastheer. Tijdens vier sessies krijg je als individu én als vaste groep de kans om alles te weten te komen over vier ervaren ondernemers én met hen in gesprek te gaan.

GI Joe & Jane

Info

Elke sessie vangt de centrale gastheer aan met zijn persoonlijke verhaal, dat wordt afgestemd op de verwachtingen van de deelnemers. De ondernemers vertellen puur en open, zonder microfoon of presentatie, zoals tijdens een ETION Unplugged-sessie. Ze worden één met de groep. Vooraf kunnen de deelnemers vragen of onderwerpen die ze aan de centrale gast willen voorleggen, doorgeven. Maar ook tijdens de bijeenkomst zelf is er meer dan genoeg ruimte voor #durftevragen. Leun je liever achterover om te luisteren en de (inter)actie te volgen? Dat is ook prima!

Uiteraard is er voor de groepsleden ook ruimte om onderling ervaringen en ideeën uit te wisselen.

  • We spreken af in de warme sfeer van een kroeg, bij een drankje en fingerfood.
  • Dit traject wordt gevolgd door een vaste groep van maximaal 15 deelnemers.
  • De deelnemers kunnen in gesprek gaan met de centrale gast, en met elkaar.

Lees meer in de brochure onderaan deze pagina.

Data
dinsdag 18 januari 20:00 - 22:30 uur
donderdag 3 maart 20:00 - 22:30 uur
donderdag 12 mei 20:00 - 22:30 uur
donderdag 23 juni 20:00 - 22:30 uur
Waar
Barcelo, Roeselare

Middenstraat 18
8800 Roeselare

Wanneer
-
Praktisch
Status
Enkel telefonisch inschrijven
Prijs
€ 600 per persoon voor het volledige traject (excl. btw)
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Meer info
Contact

Yannick Hindryckx

0497 14 20 63
Spreker(s)

Pascal Verdonck

voorzitter raad van bestuur
AZ Maria Middelares

Professor Medische Technologie aan de UGent, en gastdocent aan Vlerick en de KU Leuven. Zetelt in meerdere raden van bestuur, waaronder die van Acerta en AZ Maria Middelares, waar hij jarenlang CEO was. Wil met MedTech Flanders een sterkhouder maken van de medische technologie-industrie in Vlaanderen.

Toon Bossuyt

CEO
BOSS Paints

CEO van verffabrikant BOSS Paints en Colora. Kwam in 1993 als derde generatie aan boord, en nam in 2005 de leiding over. Geworteld in een diepe waardering voor mens en milieu, en ervan overtuigd dat dit de kern is van duurzaam ondernemen. Ontving in 2019 de ETION Leadership Award.

Jan Delaere

managing partner
Delaware Consulting

Mede-oprichter en jarenlang managing partner van Delaware. Momenteel voorzitter van de raad van bestuur. Groeide op vijftien jaar tijd naar 2000 medewerkers. Beklemtoont hoe belangrijk onafhankelijkheid en uniekheid zijn om zich van de concurrentie te onderscheiden. Believer in vlakke organisaties en tijdelijk leiderschap.

Bart Verhaeghe

ondernemer

Rasondernemer met een grote passie voor sport & vastgoed. Met zijn familiale holding LakeSprings nv investeert hij onder meer in Club Brugge, Uplace, beursgenoteerde aandelen en private equity. Verhaeghe moedigt het ondernemerschap aan, onder meer met zijn vurig pleidooi voor meer ambitie in lef in onze samenleving. Je leeft maar één keer, dus … Durf!.