Jürgen Ingels

ETION-Soudal Panoramagesprek: Jürgen Ingels

Tijdens het eerste ETION-Soudal Panoramagesprek van het nieuwe jaar tafelen we met Jürgen Ingels. Serie-ondernemer, durfkapitalist en volgens velen de peetvader van de Belgische technologiesector. 

ETION-Soudal Panoramagesprek: Jürgen Ingels

Info

Jürgen Ingels is serie-ondernemer, durfkapitalist en volgens velen de peetvader van de Belgische technologiesector. Hij is vooral bekend als drijvende kracht achter het succesvolle Clear2Pay. Een pioniersbedrijf in fintech, dat in 2014 werd overgenomen door wereldleider FIS.

Vandaag investeert de West-Vlaming actief in veelbelovende techbedrijven en is hij als bestuurslid een drijvende kracht in talloze startende ondernemingen. Met het door hem opgerichte investeringsfonds Smartfin Capital is het zijn ambitie de Belgische technologiesector mee naar wereldniveau te tillen.

Intussen stelde hij ook zijn unieke levensverhaal te boek. '50 lessen voor ondernemers' is een wervelend verhaal doorspekt met persoonlijke anekdotes die tonen dat het ook bij hem niet altijd van een leien dakje liep.

En hij vertelt je ongetwijfeld ook alles over zijn nieuwe troetelproject: de Human Quest. Een initiatief waarmee hij in zekere zin andere tech gurus achternagaat richting de ruimte.

Programma
12:00 uur ontvangst en aperitief
12:15 uur presentatie Jürgen Ingels
12:45 uur lunch en interactief vraaggesprek
14:30 uur einde
Waar
Soudal, Turnhout

Everdongenlaan 18
2300 Turnhout

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 135 (excl. btw), enkel op uitnodiging
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Jürgen Ingels

managing partner
SmartFin Capital

Jürgen Ingels is een ondernemer en durfkapitalist en met een grote passie voor technologie. Hij startte zijn carrière als investeringsmanager bij Dexia Ventures, het risicokapitaalfonds van Dexia. Een grote doorbraak was er voor hem met Clear2Pay, een pioniersbedrijf in financiële technologie. Vandaag is Jürgen voornamelijk managing partner bij SmartFin, een risicokapitaalfonds dat investeert in groeiende Europese technologiebedrijven. Hij is daarnaast ook bestuurder bij verschillende bedrijven, organisator van evenementen (Supernova, The Big Score) en bekend van het tv-programma 'Leeuwenkuil'.