meisje draagt Loop Earplugs in haar oor

ETION Lefgozers: Loop Earplugs

Van start-up naar unicorn in een mum van tijd? Het inspirerende ondernemingsverhaal van Loop Earplugs is er een van durf, creativiteit en innovatie.

ETION Lefgozers: Loop Earplugs

Info

We willen dat onze earplugs de zonnebril van de oren worden.

Het is verfrissend dat de twee jonge oprichters van de Antwerpse start-up Loop Earplugs het lef hebben hun ambitie uit te spreken. Maarten Bodewes en Dimitri O willen uitgroeien tot de eerste hardware D2C unicorn van België, een niet-beursgenoteerde start-up met een waarde van meer dan 1 miljard euro.

Ze zagen in wat een heel eenvoudig beschermingsproduct leek - oordopjes - een businessverhaal dat vandaag al tot in de VS en China wordt verteld.  Het is het verhaal van een bedrijf dat niet enkel een (duurzaam) product verkoopt, maar dat ook bijdraagt aan het mentale welzijn en aan een betere geluidsbeleving. Corona heeft hen even afgeremd maar dankzij een herpositionering werd het een propeller naar een nog groter succes. Intussen worden hun producten verkocht in 100 landen.

Ze boekten al aanzienlijke successen, waaronder het winnen van de 'Deloitte's Technology Fast 50'-prijs. Deze zomer sloten ze een driejarige samenwerking met Tomorrowland af als officiële partner voor gehoorbescherming.

ETION LEFGOZERS

ETION Lefgozers zijn visionairs die gezond boerenverstand en branie in één persoon verenigen. Ondernemers die niet de platgetreden paden volgen en met succes buiten de lijntjes durven kleuren. In een ontspannen setting beluister je een verhaal dat bijblijft, over een levenswandel die beklijft.

Programma
18:30 uur welkom + aperitief
19:00 uur ondernemersverhaal LOOP - Road to unicorn + Q&A
20:15 uur diner/netwerking
22:00 uur einde
Waar
AFAS Software, Kontich

Prins Boudewijnlaan 7A
2250 Kontich

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 95 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25
Partner(s)