Bart Embrechts

ETION Lefgozers: Bart Embrechts

Hoe kan je hoge toppen scheren door een combinatie van visie, gezond verstand en lef? Op 3 mei vertelt Bart Embrechts (managing partner Gumption Group) met veel passie over zijn bedrijf en strategie.

ETION Lefgozers: Bart Embrechts

Info

Bart Embrechts is oprichter en bezieler van Gumption. Een ecosysteem voor innovatie en entrepreneurs dat ondersteuning biedt aan start- en scale-ups via strategisch advies en operationele hulp. De bedrijvengroep is sinds 2012 actief op het vlak van merk- en klantbeleving, digitale transformatie en procesverbetering.

De groep helpt zo jonge bedrijven op lange termijn succesvol te zijn en telt intussen meer dan 20 dochterbedrijven en bijna 700 werknemers. Met 5 kantoren in eigen land en één in Nederland en Luxemburg. In tien jaar tijd een imposante groei. En tegen 2025 wil Gumption nog eens verdubbelen.

De sleutel tot Barts succes is zijn onwrikbare geloof in de kracht van ondernemerschap. Door te investeren in het potentieel van ondernemende mensen die hun droom willen realiseren, creëert hij hefbomen voor groei en innovatie. Een visionair die gezond boerenverstand en branie in één persoon verenigt. Én iemand die met veel passie kan vertellen over zijn ondernemerschap en visie. Kom luisteren naar zijn verhaal en ga met hem in gesprek op 3 mei in Wilrijk.

Programma
12:00 uur ontvangst
12:15 uur innhoudelijk gedeelte
13:30 uur walking lunch
14:00 uur einde
Waar
Salons Van Edel, Wilrijk

Terbekehofdreef 13
2610 Wilrijk

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 95 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Bart Embrechts

ceo & founder
Gumption

Bart Embrechts studeerde af als econoom aan de Universiteit Antwerpen. In 2002 startte hij met E-Chain Management zijn eerste bedrijf. Toen dat in 2008 werd overgenomen door Ordina , waren er 120 medewerkers in dienst. Met de oprichting van Gumption in 2012 realiseerde hij zijn droom: een ecosysteem van innovatieve bedrijven creëren dat klanten maximale toegevoegde waarde biedt.