Kimberly Neyrinck en David Desmet in een stocktank van TANKKD

ETION Jongeren – TANKKD: van drinkbak naar trendy zwembad

Van een drinkbak voor koeien naar een trendy zwembad? Het ondernemersverhaal van Kimberly & David is er eentje van durf en 'out of the box'-denken!

ETION Jongeren – TANKKD: van drinkbak naar trendy zwembad

Info

Een drinkbak voor koeien gebruiken als trendy zwembad? Waarom niet, dachten Kimberly Neyrinck en David Desmet vijf jaar geleden. Als marktkramer was Kim steeds op zoek naar nieuwe producten om te verkopen. Ze stootte op mooie Amerikaanse stocktanks, maar die waren niet verkrijgbaar in Europa.

Samen met haar man David trok ze haar stoute schoenen aan. Ze trokken naar de hoofdzetel in Nebraska om te vragen of ze de stocktanks in België mochten verdelen. Tot hun grote verrassing kregen ze ineens exclusiviteit voor de hele Europese markt, en konden zo hun ondernemersavontuur kickstarten.

Intussen verkopen ze hun producten via een dealernetwerk in 12 landen. Initieel was het de bedoeling om de stocktanks enkel als zwemtank te gebruiken. Ondertussen blijkt dat het aantal toepassingen veel breder is. Zo worden ze ook gebruikt als  jacuzzi, ijsbad en zelfs als bootje.

Ze verhuisden recent naar een nieuwe belevingsshowroom, waar we hun verhaal en productgamma leren kennen.

Programma
18:30 uur onthaal met hapje en drankje
19:00 uur TANKKD ondernemersverhaal in belevingsshowroom
20:30 uur afsluitende netwerking
Waar
TANKKD, Waregem

Churchillaan 8
8790 Waregem

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 65 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Yannick Hindryckx

Yannick Hindryckx

0497 14 20 63
Partner(s)