spiraal

De wendbare organisatie

De wereld rondom ons verandert met een rotvaart. Wie wil kunnen bijbenen, moet wendbaar worden. In deze themagroep ga je aan de slag met methodes uit de IT-wereld die je helpen gedijen onder verandering.

De wendbare organisatie

Info

De wereld rondom ons verandert met een rotvaart. Wie nog wil kunnen bijbenen, moet wendbaar worden. Bewust kiezen voor verandering. Fundamentele onzekerheid aanvaarden en complexiteit omarmen.

In ETION’s themagroep De wendbare organisatie ga je aan de slag met methodes en modellen uit de IT-wereld. Een persoonlijk groeitraject om agile principes in jouw organisatie of team te brengen.

Traditionele organisaties hebben moeite om zich snel aan te passen en te reageren op onvoorspelbare omstandigheden. Wil je gelijke tred houden met snelle veranderingen in de markt, dan moet je agile worden.

In een reeks intensieve avondsessies (met diner) onderzoeken we alle aspecten van evolutionair verandermanagement. Een transformerend traject met aandacht voor jouw concrete uitdagingen en inspirerende cases die je helpen gedijen onder verandering.

Meer details lees je op de fiche onderaan deze pagina.

Doelgroep: leidinggevenden van teams met minstens 5 personen.

Programma
Datum Uur Spreker Topic
dinsdag 17 mei 16:00-20:30 Dirk Depré Effectiviteit
maandag 20 juni 16:00-20:30 Jef Cumps Gedragen beslissingen
woensdag 21 september 16:00-20:30 Bart Vermijlen Empirisch werken en continu verbeteren
woensdag 12 oktober 16:00-20:30 Karl Indigne Gelijkwaardigheid
dinsdag 15 november 16:00-20:30 Steven Pauwels Transparantie
Waar
ViaVia, Mechelen

Zandpoortvest 50, Mechelen

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 1.500 (excl. btw) voor de reeks van 6 sessies met diner (pro-rata bij latere instap)
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Meer info
Contact

Annelies Smetryns

0496 97 83 89
Spreker(s)

Jan Rauter

managing partner
Involved

Jan heeft 20 jaar ervaring in de software wereld. Sinds zijn afscheid van de technologie leert hij mensen beter samenwerken. Zo helpt hij organisaties op een aangename en bewuste manier hun doelen te realiseren. De principes en modellen als agile, lean, scrum,... die uit de software wereld komen zijn hierbij een belangrijke bron van inzicht.

Annelies Smetryns

community-bouwer
ETION

Annelies Smetryns (1981) heeft als Handelsingenieur in de beleidsinformatica een achtergrond van 15 jaar binnen IT projecten. Als community-bouwer binnen ETION wil ze mensen met veranderkracht samenbrengen en inspireren tot waardengericht en mensgericht ondernemen. Vanuit haar expertise als KernTalentanalist gelooft ze sterk in het potentieel van de mensen en de synergie die kan ontstaan binnen een team of bedrijf wanneer alles in lijn komt.