spiraal

De wendbare organisatie

De wereld rondom ons verandert met een rotvaart. Wie wil kunnen bijbenen, moet wendbaar worden. In deze themagroep ga je aan de slag met methodes uit de IT-wereld die je helpen gedijen onder verandering.

De wendbare organisatie

Info

De wereld rondom ons verandert met een rotvaart. Wie nog wil kunnen bijbenen, moet wendbaar worden. Bewust kiezen voor verandering. Fundamentele onzekerheid aanvaarden en complexiteit omarmen.

In ETION’s themagroep De wendbare organisatie ga je aan de slag met methodes en modellen uit de IT-wereld. Een persoonlijk groeitraject om agile principes in jouw organisatie of team te brengen.

Traditionele organisaties hebben moeite om zich snel aan te passen en te reageren op onvoorspelbare omstandigheden. Wil je gelijke tred houden met snelle veranderingen in de markt, dan moet je agile worden.

In een reeks intensieve avondsessies (met diner) onderzoeken we alle aspecten van evolutionair verandermanagement. Een transformerend traject met aandacht voor jouw concrete uitdagingen en inspirerende cases die je helpen gedijen onder verandering.

Meer details lees je op de fiche onderaan deze pagina.

Doelgroep: leidinggevenden van teams met minstens 5 personen.

Programma
Datum Uur Spreker Topic
woensdag 12 oktober 16:00-20:30 Karl Indigne Gelijkwaardigheid
dinsdag 15 november 16:00-20:30 Steven Pauwels Transparantie
Waar
ViaVia, Mechelen

Zandpoortvest 50, Mechelen

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 1.500 (excl. btw) voor de reeks van 6 sessies met diner (pro-rata bij latere instap)
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Meer info
Spreker(s)

Jan Rauter

managing partner
Involved

Jan heeft 20 jaar ervaring in de softwarewereld. Sinds zijn afscheid van de technologie leert hij mensen beter samenwerken. Zo helpt hij organisaties op een aangename en bewuste manier hun doelen te realiseren. De principes en modellen als agile, lean, scrum,... die uit de softwarewereld komen zijn hierbij een belangrijke bron van inzicht.