Kleurrijke abstracte golf

Dansen naar vrijheid met André Pelgrims en Fatma Taspinar

Een feestelijk ontmoetingsmoment met ruimte voor echte verbinding. Op zoek naar je authentieke zelf, in alle vrijheid.

Dansen naar vrijheid met André Pelgrims en Fatma Taspinar

Info

Helemaal je authentieke zelf kunnen zijn, in alle vrijheid. Daar gaan we voor op dit ongedwongen, feestelijke ontmoetingsmoment. We treffen elkaar in Tabloo voor een warm moment van samenzijn.

VRT-anker Fatma Taspinar gaat er in gesprek met André Pelgrims, expert groepsdynamica en auteur van het boek Dansen naar vrijheid.

Zij hebben het over hoe opvoeding, omgeving en eigen verwachtingen tot zelfcensuur leiden. Uit angst iets te verliezen, piekeren en beknotten we onszelf. Door je eigen onvrijheden onder ogen te durven komen, krijg je de kans om je eigen authentieke zelf terug te vinden.

Net daarin ligt de essentie van moedig leiderschap. Door het ongedwongen kind in jezelf niet te verliezen. Op een zuivere manier je eigen leven te leiden en, waar mogelijk, ook het leven van anderen te (bege)leiden. Dansend in een zoektocht naar je volle zelf.

Die dans naar vrijheid… die begint op dit warme ontmoetingsmoment. In een sfeer die doet denken aan de Nocturne van weleer. Met ruimte voor échte verbinding.

Waar
Tabloo, Dessel

Gravenstraat 3
2480 Dessel

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 135 voor leden, € 165 voor niet-leden (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Fatma Taspinar

journalist
VRT

Fatma Taspinar is een journalist, nieuwsanker en presentatrice bij de VRT. Ze begon als redacteur bij Reyers Laat en was nieuwslezeres bij Studio Brussel en Radio 1. Als criminologe is ze een van de justitiespecialisten van de nieuwsdienst.

André Pelgrims

director & oprichter
Taking Wing

André Pelgrims is expert groepsdynamica en leiderschap. Hij begeleidde de afgelopen dertig jaar meer dan 30.000 leiders in teams en organisaties wereldwijd en is directeur en oprichter van het trainingsbureau Taking Wing.