visual stay steady event

Stay Steady: OOTF live-event op 25 mei

Organisation of The Future is een beweging van enkele geëngageerde ondernemers, communicatiebureau Choco en Quinx. Samen met ETION ijveren zij voor een sterk mens- en waardengerichte kijk op ondernemerschap. Na een coronapauze organiseren ze op woensdag 25 mei opnieuw een inspirerend live-event. Ben jij er ook bij?

Vol vertrouwen en levensvreugde de juiste keuzes maken

Wie voluit wil kunnen leven en werken, heeft een gevoel van veiligheid nodig. Op alle vlakken. In je gezin, op je werkplek, in de wereld om je heen. Soms krijgt dat gevoel een deuk. En zijn moed, veerkracht en nodig. Wat is veiligheid voor jou? Hoe kan jij bepalend zijn voor het gevoel van veiligheid in jouw organisatie? En wat hebben jij en je team nodig om in woelige tijden vol levenslust en vertrouwen de juiste keuzes te maken in je leven en in je werk?

Tijdens Stay Steady op 25 mei gaat Organisation of The Future in op deze vragen en zoeken ze samen met jou en vele andere gelijkgestemden naar wat ons verbindt, inspireert en zuurstof geeft. Om weer boven te komen met waardevolle inspiratie en frisse inzichten waarmee je concreet aan de slag kan.

Een wonderlijke, inspirerende belevingsdag

De opbouw van een OOTF-dag bestaat uit volgende ingrediënten:

  • Écht contact in een inspirerend netwerk van bezielde ondernemende mensen.
  • Inspirerende getuigenissen.
  • Ervaren coaches die faciliteren en nieuwe inzichten helpen verwoorden.
  • Workshops en belevingsoefeningen die je raken.
  • Een warme, veilige setting waarin je gewoon jezelf bent.
  • Doorlopend koffie en versnaperingen, een smakelijke lunch en een uitgebreide receptie.

Praktisch

  • Datum: woensdag 25 mei vanaf 9 uur, netwerkdrink vanaf 17.00 uur
  • Locatie: Den Berg, Bergkapelstraat 98, 1840 Londerzeel. Er is een bewaakte privéparking en het station van Londerzeel ligt op 2 km wandelafstand. Bus 264 of 288 rijden tussen het station en de eventlocatie.

Meer info: https://www.ootf.be/nl/aanbod/stay-steady-ootf-live-event-op-25-mei