workshop

Leadership door connectie: een life changing expeditie met vluchtelingen

Stel je een wereld voor waarin leiderschap niet wordt bepaald door je positie, maar door je vermogen om je team te verenigen en kracht te geven.

Tijdens een transformatieve reis, georganiseerd door Streetwize in samenwerking met het Rode Kruis vluchtelingencentrum in Pelt, doe je co-creatie oefeningen met een groep vluchtelingen. Waarbij je wordt uitgedaagd om sociale barrières te doorbreken en de juiste connecties op te bouwen om de groep naar succes te leiden. Je krijgt essentiële tools en mindset aangereikt om het volledige potentieel van je team te ontsluiten, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Wat levert het je op?

  • Je beleeft een life changing ervaring, vertaald naar jouw professionele realiteit.
  • Je krijgt tools aangereikt om samenwerking te bevorderen en resultaten te behalen in elke context.
  • Je overtuigingen en vaardigheden worden op de proef gesteld om opnieuw te definiëren wat het betekent om leiding te geven.
  • Je wordt begeleid door inspirerende en ervaren facilitators.
  • Je leercurve is steil en lessen beklijven, dankzij ervaringsleren.
  • Je bouwt een nieuw netwerk met gelijkgestemde leiders uit verschillende sectoren.

Praktisch

Deze meeslepende leerreis met vluchtelingen vindt plaats in het Vluchtelingencentrum Overpelt. Het opvangcentrum in Overpelt was een van de allereerste in België. Sinds 1991 worden hier alleenstaanden en gezinnen opgevangen.

De driedaagse expeditie (1 tot 3 november & reflectiedag op 1 december 2023)  richt zich tot ervaren leiders en ondernemers.

ETION-leden krijgen een korting van €200,00. Mail naar serge.huyghe@etion.be.

Gedetailleerde info vind je op de website van streetwize.