ETION Forum volzet: volg via livestreaming

Het ETION Forum op 17 september is met 550 inschrijvingen volzet. Maar geen nood, je kan het congres ook via livestreaming volgen op je smartphone, laptop…

Mail vóór 12 september je voornaam, naam en e-mailadres naar redactie@etion.be en we bezorgen je voor aanvang van het congres de link (kosten: 30 euro, excl. btw).

Connect or Collapse

Onder de titel ‘Connect or Collapse!’ gaan we dieper in op de uitdagingen en kansen die de digitale revolutie biedt voor traditionele organisaties en kmo's.

De digitale revolutie sloopt almaar meer grenzen, ook op politiek en maatschappelijk vlak. Dat is tegelijk veelbelovend en beangstigend. De wereld hoeft er zeker niet slechter van te worden, tenminste als we ons grondig voorbereiden.

Voor traditionele ondernemingen houdt dat in dat ze zich eerst bewust worden van de vele kansen die de digitale economie biedt en dat ze vervolgens hun organisatiemodellen daarop aanpassen. Het bedrijf van de toekomst is een netwerk, niet alleen door eventueel aansluiting te zoeken bij bestaande digitale platformen maar ook door zelf connecties te maken met de eigen klanten en leveranciers.

Op het forum tonen we aan dat er kansen voor het grijpen liggen, maar ook hoe ondernemingen deze kunnen vormgeven en benutten.

Sprekers

Keynotespreker Peter Hinssen (founder & partner nexxworks) schetst de exponentiële veranderingen waar we voor staan, waarna verschillende respondenten — onder wie Marion Debruyne (decaan Vlerick Business School), Martine Reynaers (CEO Reynaers Aluminium) en Lise Conix (marketing manager Schoenen Torfs) — hun visie op het thema toelichten.

Meer info over het congres: www.etionforum2018.be.