hangmat in stralend zonlicht tussen twee bomen

Zomersabbat (Staden)

Hoe afstand tot nieuwe inzichten leidt

Start je zomer bewuster dan ooit. En laat je tijdens dit ontmoetingsmoment onderdompelen in de verhalen van ondernemers die om uiteenlopende redenen even afstand nemen.

Zomersabbat (Staden)

Info

De zomer is een moment van herbronnen. Daarom sturen we je graag op pad met de verhalen van enkele ondernemers die - gewild of gestuurd - hun professionele leven even on hold zetten.

Een pauze inlassen hoeft geen jarenlange retraite op een berg te zijn. Opladen kan ook via kleine, dagdagelijkse momenten. Alles start met ervoor openstaan. Onze gasten deden dat. Op een zomerse locatie vertellen ze wat ze er zelf uit opstaken en wat hun nieuwe perspectieven zijn.

  • Estel Meyhui lastte al twee keer een pauze in. Vooral de laatste was een levensveranderende keuze voor haar én haar familie. Ze lieten alles achter in België, om in Italië te herbronnen en nieuwe plannen te smeden.

  • Dominique De Cooman viel uit door ziekte. Na 10 maanden ging hij terug aan de slag in het bedrijf waar hij tot dan toe CEO was, maar dan in een andere rol.

  • Silvie Mateljan ging de rust opzoeken in Noorwegen. Ze schreef een boek over haar ervaringen en gebruikt haar verhaal nu om andere mensen op weg te helpen om hun meest avontuurlijke leven te leven.

  • Tim Van Aelst besloot in 2022 de stekker uit zijn succesvolle productiehuis te trekken. Sindsdien leeft hij op een rustiger tempo op zoek naar grotere zelfkennis, een dieper gevoel en een hoger bewustzijn. Uiteraard aangevuld met zotte avonden.

Op onze ETION's Zomersabbat bepaal je zelf de invulling van jouw avond,  je bent vrij om te kiezen of en naar wiens verhaal je gaat luisteren. Zoals altijd gaan we ook voor veel zomerse gezelligheid, een streepje muziek door Tim Van Aelst, inspirerende netwerking en lekker eten!

We organiseren dit event ook in Mechelen op 6 juni en in Wetteren op 7 juni

18:30 uur zomers onthaal met hapje & drankje
19:00 uur inspirerende verhalen van ondernemers die de pauzeknop induwden
20.30 uur netwerk en catering
22.30 uur einde
Waar
Open Huis, Staden

Ieperstraat 157
8840 Staden

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 135 voor leden (excl. btw)
€ 165 voor niet-leden (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Ilse Lanzilotta

Ilse Lanzillotta

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Estel Meyhui

mede-eigenaar
gonefishing.italy, Al Fianco

Estel Meyhui (1980) is de oprichter van gonefishing.italy en Al Fianco. Vóór haar verhuis naar Italië was ze CEO bij bouwbedrijf Artes en zaakvoerder van haar eigen bedrijf Effectis.

Dominique De Cooman

co-founder & CTO
Dropsolid

Dominique De Cooman (1981) is co-founder en CTO bij Dropsolid, een digital experience bedrijf. In zijn huidige rol is hij vooral bezig met product strategy/vision, product marketing en product sales. 

Silvie Mateljan

eigenaar
House of Sea

Silvie Mateljan is eigenaar van uitgeverij House of Sea. Ze is ook auteur van het boek 'Soulpedition', dat ze schreef na haar burn-out, enkele jaren geleden. Met haar boek en uitgeverij wil ze andere mensen inspireren om hun meest avontuurlijke zelf op te zoeken. 

Tim Van Aelst

televisiemaker

Tim Van Aelst (1978) is een Belgische televisiemaker. Tot 2022 leidde hij het succesvolle productiehuis Shelter, waarmee hij 3 Emmy's won. Momenteel last hij een pauze in.