Hannes Hollebecq

Workshop: Coöperatieve ondernemingsmodellen

Freelancers en kmo’s versterken elkaar in ‘ondernemingencoöperaties’. Tijdens een interactieve workshop zoeken we uit hoe dit precies werkt. 

Workshop: Coöperatieve ondernemingsmodellen

Info

Als zelfstandige ondernemer of eigenaar van een kmo zie je vaak opportuniteiten die je niet alleen kunt benutten. Je doet er dan goed aan om partners te zoeken met wie je die kansen samen kunt grijpen. Het model van een ‘ondernemingencoöperatie’ is in dat geval misschien iets voor jou.

Die samenwerking mondt uit in een gedeelde onderneming die een verlengstuk is van je eigen bedrijf, waarvan je de eigenaar blijft. Binnen het samenwerkingsverband ga je bruggen bouwen om samen opportuniteiten en uitdagingen aan te pakken.

De workshop overloopt een aantal mogelijkheden om samen met andere collega-ondernemers meerwaarde te creëren door je te verenigen onder een coöperatieve paraplu. Samen sta je immers sterker, ook in markten die gedomineerd worden door grote ketens of e-commerce platformen!

Hannes Hollebecq, adviseur coöperatief ondernemen bij Cera, neemt je mee in alle aspecten van coöperatief ondernemen tussen ondernemingen. We ronden de middag af met een spraakmakende case.

Doelgroep: freelancers en ondernemingen uit alle sectoren.

Programma
13:00 uur onthaal met broodjes
13:30 uur workshop
18:00 uur einde
Waar
Seminariecentrum Nieuwgoed, Zwijnaarde

Grotesteenweg Zuid 8
9052 Zwijnaarde

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 700 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Contact
Ilse Lanzilotta

Ilse Lanzillotta

03 829 25 25
Spreker(s)

Hannes Hollebecq

adivseur coöperatief ondernemen
Cera

Hannes Hollebecq begeleidt, coacht en ondersteunt potentiële, startende én gevestigde coöperaties.