portret Stijn Bijnens

ETION-Soudal Panoramagesprek: Stijn Bijnens

Tijdens het eerste ETION-Soudal Panoramagesprek van het nieuwe seizoen schuif je mee aan tafel met Stijn Bijnens, CEO bij Cegeka. De Hasseltse IT-groep staat mee aan de frontlinie van de 5G-revolutie. Welke zijn de grenzeloze toekomstmogelijkheden van 5G? En wat is de impact ervan op onze maatschappij?

ETION-Soudal Panoramagesprek: Stijn Bijnens

Info

Een nieuw ETION-seizoen en dus ook weer unieke mogelijkheden om aan tafel te schuiven met topmanagers in de reeks ETION-Soudal Panoramagesprekken. De eerste die we verwelkomen, is Stijn Bijnens, CEO bij Cegeka.

Vanuit de schoolbanken ontwikkelde Stijn het succesvolle internetbeveiligingsbedrijf Ubizen. De stellaire groei ervan leverde hem in 1999 de titel 'Manager van het Jaar' op. Bij de Limburgse Reconversiemaatschappij drukte hij zijn stempel op de relance van de Limburgse economie.

Vandaag zet hij als CEO in op het fenomenale groeipotentieel van Cegeka. In de jaarcijfers van de Hasseltse IT-groep is het ver zoeken naar sporen van de coronacrisis. Meer nog, Stijn verwacht zelfs een digitale ‘renaissance’ in het postpandemietijdperk! De lockdowns hebben de trend van de digitalisering alleen maar belangrijker gemaakt.

Eén van de speerpunten in de groeistrategie van Cegeka is 5G. Door slimme overnames hebben ze zelfs al voorsprong genomen op de klassieke telecomoperatoren. Waar mag je je als bedrijf aan verwachten? En welk grenzeloos potentieel wordt er met 5G aangeboord? Je verneemt het op het ETION-Soudal Panoramagesprek van 18 november.

Programma
12:00 uur ontvangst en aperitief
12:15 uur presentatie Stijn Bijnens
12:45 uur lunch en interactief vraaggesprek
14:30 einde
Waar
Soudal, Turnhout

Everdongenlaan 18
2300 Turnhout

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 135 (excl. btw), enkel op uitnodiging
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Stijn Bijnens

CEO
Cegeka