illustratie zakenman springt over coronavirus

ETION Outlook 2022 (digitaal)

De roaring  twenties post-corona? Wat zijn de economische gevolgen van twee jaar ‘stop-and-go’? Je ontdekt het tijdens de digitale editie van ETION Outlook 2022.

ETION Outlook 2022 (digitaal)

Info

Verplicht telewerk en mogelijk meer maatregelen op komst… Daarom voorzien we ook een digitale editie van de ETION Outlook 2022. Wat zijn de economische gevolgen van twee jaar ‘stop-and-go? Komen er straks uit de accordeon-economie ook wat rock-'n-rollgeluiden die doen terugdenken aan de roaring twenties?

Hoofdeconoom Geert Janssens en expert geopolitiek Hans Diels loodsen je feilloos langs valkuilen en opportuniteiten om in 2022 maximaal mee te surfen op de herstelgolf.

Hoe acuut is de krapte op de arbeidsmarkt? Dreigen storingen in de supply chain het herstel te vertragen? Krijgen we loonkosteninflatie? En wat met de dreigende klimaatcrisis? Komt er een paradigmashift richting duurzaamheid? Brengen vastgoedzeepbellen het Chinese model aan het wankelen of wordt China net de nieuwe wereldleider?

Programma
12:00 uur digitale Outlook 2022
14:00 uur einde
Waar
digitaal
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
ETION-leden: € 55 (excl. btw)
niet-leden: € 85 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Geert Janssens

hoofdeconoom - expert participatief ondernemen
ETION

Geert Janssens (1968) publiceert rond macro-economische onderwerpen en bedrijfseconomische vraagstukken. Hij is een kritisch denker over o.a. digitalisering en duurzaamheid. Als expert en pleitbezorger van participatief ondernemen helpt hij ondernemingen op weg naar hedendaagse businessmodellen gebaseerd op gedeeld leiderschap. Daarnaast is hij bestuurder in de non-profit. Hij is auteur van de boeken Waardevol werkloos, De muizenval, De bewuste belegger en Iedereen eigenaar.

Hans Diels

toekomstdenker - expert geopolitiek
ETION

Hans Diels (1980) studeerde Politieke wetenschappen en Internationale Betrekkingen in Leuven en Louvain-la-Neuve. In het verleden was hij actief als vertegenwoordiger in het Handelsbeleidscomité van de Europese Raad in Brussel, medewerker van de VS-ambassade in België en de EU, en als onderzoeker en lesgever aan het Departement Politieke wetenschappen van de UA.