ETION Open boek: cover Dansen naar vrijheid van André Pelgrims

ETION Open boek: Dansen naar vrijheid

Lees, luister en ontmoet

Zin in een inspirerend vakantieboek? Eentje dat je samen kan lezen én beleven met andere ondernemers… Een verrijkte leeservaring en een ontmoeting met de auteur. Deze zomer geven we je 'Dansen naar vrijheid' van André Pelgrims mee op reis.

ETION Open boek: Dansen naar vrijheid

Info
PODCAST MET ANDRÉ PELGRIMS: “DANSEN NAAR VRIJHEID”.

Met ETION Open boek gaan we voor een verrijkte leeservaring! Deze zomer stoppen we 'Dansen naar vrijheid' in je koffer. Het nieuwste boek van André Pelgrims over de essentie van moedig leiderschap.

Lezen doe je in alle rust, op eigen tempo. Nadien laat je ons weten wat jou het meest geraakt heeft. In de vorm van een vraag, een persoonlijke anekdote of bedenking.

Die feedback gebruiken we als leidraad voor de exclusieve ETION-podcast waarin André in gesprek gaat met businessfilosoof Jochanan Eynikel. Jij krijgt de primeur en kan die opname als allereerste beluisteren.

En later in de herfst ontmoet je nog de auteur en andere lezers op een ongedwongen inspiratiemoment.

WEET JIJ WIE JE IN AL JE VRIJHEID BENT?

Dát is onze vertrekvraag deze zomer. In Dansen naar vrijheid deelt expert groepsdynamica André Pelgrims zijn ervaringen en houdt de lezer een spiegel voor. Zo helpt hij je op weg om je eigen onvrijheden onder ogen te komen. Zoals afhankelijkheid van ingesleten gedragspatronen of belemmerende gedachten, onzekerheid en twijfel.

Opvoeding, omgeving en je eigen verwachtingen leiden vaak tot zelfcensuur. Uit angst iets te verliezen gaan we een stuk van onszelf verbergen. Zo ontstaan splitsingen. Breuklijnen tussen wat we van onszelf laten zien en wat we verbergen om bij de groep te horen.

Vrijer staan tegenover die splitsingen vergt moed. Wie zich in een groep kwetsbaar durft opstellen, neemt ook de mensen rond zich mee naar meer vrijheid in de samenwerking.

Teken nu in op deze gedeelde leeservaring
LEES vanaf half augustus krijg je het boek opgestuurd
LUISTER eind oktober beluister je de podcast in primeur
ONTMOET woensdag 16 november, 18.30-21.00 uur, ViaVia Mechelen ontmoet je de auteur en de andere lezers
Waar
meerdere locaties
Wanneer
Praktisch
Prijs
€ 125 (excl. btw) voor het boek, de podcast en het ontmoetingsmoment.
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Jochanan Eynikel

businessfilosoof - expert mensgericht ondernemen
ETION

Jochanan Eynikel (1981) is master in de wijsbegeerte en audiovisuele journalistiek. Zijn bijdragen richten zich op het raakvlak tussen ethiek, filosofie en economie. Hij is auteur van Check-In en Robot aan het stuur.

André Pelgrims

director & oprichter
Taking Wing

André Pelgrims is expert groepsdynamica en leiderschap. Hij begeleidde de afgelopen dertig jaar meer dan 30.000 leiders in teams en organisaties wereldwijd en is directeur en oprichter van het trainingsbureau Taking Wing.