man toont een aan vrouw een installatie op de werkvloer

ETION Meelopers: proeven van elkaars job

Een halve dag meelopen met een collega-ondernemer op de werkvloer. Nieuwe zaken oppikken, leren van elkaar... Iets voor jou? Schrijf je dan in voor ETION Meelopers!

ETION Meelopers: proeven van elkaars job

Info

Binnenkijken bij een bedrijf is altijd interessant. Maar ETION Meelopers gaat een stap verder: je beleeft - één op één - de echte werking mee. En ervaart hoe een collega-ondernemer zijn bedrijf runt, uitbouwt, en zijn team meekrijgt.

WAT?

Een diepgaande kennismaking met de job van een andere ondernemer op de werkvloer. Geen losse babbel of vluchtig contact, maar twee halve dagen om mekaars job en werkomgeving te keren kennen. 

Voor wie?

Ondernemers die graag een persoonlijk, vertrouwelijk contact met een andere ondernemer zoeken. Een sparringpartner met wie je ook na de uitwisseling contact houdt. 

Hoe?

Als je je inschrijft, word je persoonlijk gecontacteerd door één van onze community-bouwers. Zij polsen naar jouw verwachtingen, hoe ver je je wil/kan verplaatsen etc. Dan gaan ze op zoek naar jouw ideale match. Vanaf 2 oktober kunnen de uitwisselingsmomenten doorgaan. Begin december organiseren we een gezamenlijk terugkommoment voor alle deelnemers om ervaringen uit te wisselen. 

Deelname is exclusief voor ETION-leden!

Waar
diverse locaties
Wanneer
Praktisch
Prijs
€ 125 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Laure Depaepe

Laure Depaepe

0474 84 18 37
Partner(s)