portret Bram algoet met flesje Puckolo limonade

ETION Jongeren Unplugged met Bram Algoet

In maart 2021 herlanceerde Bram Algoet de Puckolo-limonade. Op 1 december neemt hij je mee langs de geschiedenis én de toekomst van zijn geliefde drankje.

ETION Jongeren Unplugged met Bram Algoet

Info

Meer dan honderd jaar geleden nam de betovergrootvader van Bram Algoet een bedrijfje over. De specialisatie? Tafelwater én limonade.

Elke daaropvolgende generatie bouwde het bedrijf verder uit. Zijn grootvader proefde in Frankrijk een lokale limonade, en baseerde zich op de smaak ervan voor de productie van een Belgische variant. Puckolo was geboren. Het drankje werd, vooral in Zuid-West-Vlaanderen, razend populair. In 2000 bouwde de vader van Bram nog een nieuwe fabriek, maar in 2006 volgde het faillissement.

Een paar jaar geleden was Bram op reis in Frankrijk, waar ook hij onder de indruk was van de smaak van een lokale limonade. Hij besliste om Puckolo nieuw leven in te blazen, en herlanceerde het drankje in maart 2021.

Op woensdagavond 1 december gaat Bram met de ETION Jongeren in gesprek over de historiek en toekomst van zijn geliefde lokale limonade.
 

Wat is ETION Unplugged?

ETION Unplugged is een losgekoppelde, rode draad doorheen ons aanbod waarbij een centrale spreker wordt weggeplukt uit zijn of haar bedrijf of vertrouwde omgeving. De avond verloopt ontspannen, intiem en  informeel in een warme setting. Persoonlijke en professionele verhalen, ervaringen, ideeën worden ongedwongen en vertrouwelijk verteld, zonder micro of presentatie De aanwezigen zijn één met de spreker, en kunnen tijdens het verhaal rechtstreeks reageren, vragen stellen of in gesprek gaan.

Programma
18:30 uur onthaal
19:00 uur inhoudelijk gedeelte
20:00 uur netwerking met catering
Waar
Barcyclette, Kortrijk

Begijnhofpark
8500 Kortrijk

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 60 per persoon (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Yannick Hindryckx

0497 14 20 63
Partner(s)
Spreker(s)

Bram Algoet

zaakvoerder
Puck Drinks