Samenkomst van een groep jonge leidinggevenden

Themagroep Young Leaders (Kempen)

Jong zijn én leidinggeven. Het is een combinatie die niet altijd even evident is! In Young Leaders vind je een klankbordgroep waarin je leert van de visie en aanpak van anderen.

Themagroep Young Leaders (Kempen)

Info

Leidinggeven op jonge leeftijd; het kan een uitdaging zijn. Als jonge leider vol potentieel mag het aantal jaren dat je telt geen issue zijn. En toch… Het speelt geen rol, maar het verschil is er wel. Soms komt de onzekerheid naar boven en begin je te twijfelen aan jezelf.

Een gevoel dat je herkent? Waarom dan niet aansluiten bij de ETION Young Leaders? Een klankbord voor leeftijdsgenoten. Waar authenticiteit, vertrouwen en kwetsbaarheid de sleutelwoorden zijn. Je kan er jezelf zijn, met je successen en je littekens.

Samen met andere jonge beslissingsnemers (-40 jaar) vorm je een kleine community waar je, los van commerciële belangen, leert van de visie en aanpak van anderen.

In een inspirerende setting wissel je gedurende vier uitgebreide middagsessies ervaringen en inzichten uit rond topics die jou, als jonge leider, reuzenstappen helpen zetten. Of  je maakt kennis met een doorwinterde leider die zijn of haar leiderschapsvisie komt toelichten.

  • do. 21/9: Kennismaking en bezoek aan Kempus. Tom Hufkens, marketing manager van Van Roey (IT-dienstverlening), zal ons het verhaal brengen van Van Roey, met een blik achter de schermen van hun nieuwe duurzame gebouw.

  • do. 16/11: Jan Meskens, data strategist bij Juvo BV, geeft een inspiratiesessie: wat is AI en wat is het niet, waarvoor gebruik je het en waarvoor niet. Hoe kan je het inzetten zodat het echt waarde creëert binnen en voor je bedrijf? We krijgen ook een rondleiding op de locatie van deze sessie: Sterkstokers. 

  • do 01/02: Jochanan Eynikel (businessfilosoof ETION) laat je zien hoe je in jouw team aan de slag gaat met een positieve en waardengedreven bedrijfscultuur. Welke waarden vind jij belangrijk? Kan je ook werken naar die waarden? Kan je leidinggeven met behulp van de waarden die jij zelf belangrijk vindt, of is dat soms een uitdaging? En hoe ga je daar dan mee om?

  • do. 18/04: Trends Manager van het Jaar 2022, Rika Coppens, komt op bezoek. Ze is CEO van House of HR en komt vertellen over het bedrijf en over haar eigen professioneel traject. Ze heeft hierbij niet alleen aandacht voor de successen, maar zeker ook voor de uitdagingen.

Programma
Datum Spreker Topic Locatie
donderdag 16 november Jan Meskens inspiratiesessie AI Sterkstokers (Brecht)
donderdag 1 februari Jochanan Eynikel waardengedreven bedrijfscultuur De Casteleer (Kasterlee)
donderdag 18 april Rika Coppens persoonlijke getuigenis De Casteleer (Kasterlee)
Waar
diverse locaties
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 850 (excl.btw) voor het volledige traject (pro-rata bij latere instap)
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25