jonge bedrijfsleider in overleg

Themagroep Young Leaders

Jong zijn én leidinggeven. Het is een combinatie die niet altijd even evident is! In Young Leaders vind je een klankbordgroep waarin je leert van de visie en aanpak van anderen.

Themagroep Young Leaders

Info

Leidinggeven op jonge leeftijd; het kan een uitdaging zijn. Als jonge leider vol potentieel mag het aantal jaren dat je telt geen issue zijn. En toch… Het speelt geen rol, maar het verschil is er wel. Soms komt de onzekerheid naar boven en begin je te twijfelen aan jezelf.

Een gevoel dat je herkent? Waarom dan niet aansluiten bij de ETION Young Leaders? Een klankbord voor leeftijdsgenoten. Waar authenticiteit, vertrouwen en kwetsbaarheid de sleutelwoorden zijn. Je kan er jezelf zijn, met je successen en je littekens.

Samen met andere jonge beslissingsnemers vorm je een kleine community waar je, los van commerciële belangen, leert van de visie en aanpak van anderen.

In een inspirerende setting wissel je gedurende vier uitgebreide voormiddagsessies uit rond topics die jou, als jonge leider, reuzenstappen helpen zetten. Of maak je kennis met een doorwinterde leider die zijn of haar leiderschapsvisie komt toelichten.

  • di 7/3: Jochanan Eynikel (businessfilosoof ETION) laat je zien hoe je in jouw team aan de slag gaat met een positieve en waardengedreven bedrijfscultuur.

  • di 9/5: Bieke van Gool (founder Linkx) weet alles over geconnecteerd leiderschap in een hybride werkomgeving (inclusief bedrijfsbezoek aan De Coöperatie te Hoogstraten).

  • di 26/09: Thomas Van Eeckhout (Easi) en Daan De Wever (DESTINY) hebben het over stimuleren van betrokkenheid en engagement binnen de organisatie. 

  • di 28/11: Nicolas Alaerts (partner MercuriUrval) deelt zijn ervaring met changemanagement. Succesverhalen en hindernissen die je tegenkomt als je veranderingen wil doorvoeren in je organisatie.

Programma
Datum Spreker Topic Locatie
dinsdag 7 maart Jochanan Eynikel waardengedreven bedrijfscultuur De Casteleer (Kasterlee)
dinsdag 9 mei Bieke Van Gool geconnecteerd leiderschap De Coöperatie (Hoogstraten)
dinsdag 26 september Thomas Van Eeckhout en Daan De Wever betrokkenheid en engagement De Casteleer (Kasterlee)
dinsdag 28 november Nicolas Alaerts change management iO (Herentals)
Waar
diverse locaties
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 800 (excl.btw)
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25