Hans Leybaert

Lefgozers: Hans Leybaert, Unifiedpost Group

Hoe kan je hoge toppen scheren door een combinatie van visie, gezond verstand en lef? Op 19 oktober vertelt Hans Leybaert met veel passie over zijn bedrijf en strategie.

Lefgozers: Hans Leybaert, Unifiedpost Group

Info

Hans Leybaert richtte in 2001 Unifiedpost Group op, een fintech-bedrijf dat bedrijven ondersteunt bij het verwerken van documenten en betalingen via een online platform waar verschillende sectoren elkaar ontmoeten.

Hans Leybaert is een visionair die boerenverstand en durf in één persoon verenigt. Het parcours van Unifiedpost was in geen geval vlekkeloos. Meermaals stond het bedrijf aan de rand van de afgrond, maar de CEO gaf niet op. Hij paste zijn strategie aan en bleef risico’s nemen, ook al nam de schuldenlast toe. Aanvankelijk richtte Leybaert zijn pijlen op de ‘grote olifanten’ als klanten. Succes bleef echter uit, waardoor hij besloot om zich op kmo’s te richten.

In 2020 koos Leybaert voor een beursgang om Unifiedpost onafhankelijk te houden en de neutraliteit van het bedrijf te bewaken. Unifiedpost Group is vandaag in 15 landen actief, maar Leybaerts ambitie gaat veel verder. In dit decennium — naar eigen zeggen het decennium waar de échte digitalisering begint — wil hij van Unifiedpost een pan-Europese speler maken.

Hans Leybaert staat bekend als een man met groot inzicht die met veel passie kan vertellen over zijn bedrijf en strategie. Kom luisteren naar zijn verhaal en ga met hem in gesprek op 19 oktober.

(De veiligheidsinstructies i.v.m. corona worden steeds nauwgezet opgevolgd. Mogen we niet samenkomen, dan brengen we jou hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.)

Programma
11:45 uur ontvangst met aperitief
12:15 uur Hans Leybaert vertelt
13:00 uur lunch
14:00 uur einde
Waar
AEtelier, Heverlee

Interleuvenlaan 74
3001 Heverlee

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 110 voor leden (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Rashida Houari

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Hans Leybaert

CEO
Unifiedpost Group