ETION gaat in productie: Smulders Projects

Kijk binnen bij staalconstructiebedrijf Smulders Projects, één van de vijf bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is.

ETION gaat in productie: Smulders Projects

Info

Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met meer dan 1.400 werknemers, verspreid over vestigingen in België, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk.  

Hun jarenlange ervaring in de engineering, productie, levering en montage van zware en technisch complexe staalconstructies maken van Iemants/Smulders een speler van formaat. Met een productiecapaciteit van 20.000 ton per jaar kan je ze tot de leidende staalproductiebedrijven ter wereld rekenen. 

In Hoboken bezoek je de unieke productiesite van Smulders Projects. Vlak naast de Schelde is de oude scheepswerf de ideale uitvalsbasis om megaconstructies naar hun bestemming te verschepen. 

De stalen funderingen voor offshore windmolens en andere grote constructies worden er met knowhow en technisch vakmanschap geproduceerd op een site van 130.000 m². Met immense productiehallen waar je je nietig voelt naast gigantische, half afgewerkte structuren en waar alles groot-groter-grootst lijkt! 

ETION gaat in productie

Dit bezoek maakt deel uit van de reeks ETION gaat in productie. Een reis langs vijf bedrijven die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is. Bedrijven die nog op grote schaal lokaal produceren en het verschil maken met waardengedreven bedrijfsmodellen, innovatieve organisatievormen of unieke specialisaties. Klik hier voor meer info over de reeks en andere bedrijfsbezoeken.

  • Opgelet! Het aantal plaatsen voor dit bezoek is beperkt. Deelnemers aan de reeks krijgen voorrang bij inschrijving.
Programma
09:30 uur Onthaal en verwelkoming
10:00 uur Voorstelling bedrijf
11:00 uur Bedrijfsbezoek
12:30 uur netwerking met broodjes
13:00 uur Einde
Waar
Smulders Projects, Hoboken

Leo Bosschartlaan 20
2660 Hoboken

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 250 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)