illustratie van industriële werkvloer

ETION gaat in productie: bedrijfsbezoek Ravago

Waar afval een tweede leven krijgt dankzij grensverleggende innovatie.

ETION gaat in productie: bedrijfsbezoek Ravago

Info

Afval een tweede leven geven. Met dat baanbrekende idee in het achterhoofd startte Raf Van Gorp in 1961 Ravago. Lang voordat de wereld zich bewust werd van het afvalprobleem, begon hij met het recycleren van productieafval uit de kunststofindustrie. Van daaruit ontwikkelde het familiebedrijf zich tot één van de meest succesvolle dienstverleners voor de petrochemische industrie.

Ravago verkoopt jaarlijks meer dan 5 600 000 ton polymeren aan klanten via 285 locaties in meer dan 55 landen wereldwijd. Een waar succesverhaal waarbij duurzaamheid en zorg voor de planeet sinds het prille begin zit ingebakken.

Ook vandaag blijft Ravago toonaangevend in nieuwe recyclagetechnologieën en grensverleggende innovaties. De producten die ze maken worden gerealiseerd in een energie-efficiënt en zero-waste productieproces dat helemaal klaar is voor een circulaire economie.
 

ETION gaat in productie

Dit bezoek maakt deel uit van de reeks ETION gaat in productie. Een reis langs vijf bedrijven die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is. Bedrijven die nog op grote schaal lokaal produceren en het verschil maken met waardengedreven bedrijfsmodellen, innovatieve organisatievormen of unieke specialisaties. Klik hier voor meer info.

Opgelet! Het aantal plaatsen voor deze bedrijfsbezoeken is beperkt. Deelnemers aan de reeks krijgen voorrang bij inschrijving.

Programma
13:30 uur onthaal
14:00 uur bedrijfsbezoek
17:00 uur einde
Waar
Ravago, Arendonk

Moerenstraat 89
Arendonk

Wanneer
-
Praktisch
Status
Enkel telefonisch inschrijven
Prijs
€ 150 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)