productielijn bij E.D.&A.

ETION gaat in productie: bedrijfsbezoek E.D.&A.

Een toekomstfabriek waar hypermoderne geautomatiseerde assemblagelijnen custommade elektronica afleveren.

ETION gaat in productie: bedrijfsbezoek E.D.&A.

Info

E.D.&A.  staat voor Electronics, Development & Assembly. En die naam vat perfect samen wat de familiale kmo doet. Bedenken, ontwikkelen en produceren van custommade elektronica. Elektronische besturingen voor allerlei toestellen en apparaten of hard- en software voor 'Internet of Things'-oplossingen.

Daarvoor hebben ze hun eigen hypermoderne geautomatiseerde assemblagelijnen die jaarlijks honderdduizenden elektronicacomponenten afleveren. Maatwerk dat ertoe doet en breed ingezet kan worden, met aandacht voor innovatie en de nieuwste trends.

Dat soort productie is in België alleen nog mogelijk als je investeert in mensen en automatisering. Daardoor kon E.D.&A. doorbraken realiseren op het vlak van kwaliteit, flexibiliteit, efficiëntie en doorlooptijden. Inspanningen waarvoor het al meermaals bekroond werd als Factory of The Future.

Als op en top Belgisch bedrijf met eigen ontwikkeling en productie moet E.D.&A. het hebben van betrokken medewerkers met slimme ideeën en samenwerking. Niet alleen van samenwerking tussen ontwikkelingsingenieurs, productie- en testmedewerkers over de afdelingen heen, maar ook van de intensieve samenwerking d.m.v. co-creatie met klanten en partners. Een uiting van een van de kernwaarden van E.D.&A.: respect. Respect voor collega’s, klanten, leveranciers, voor milieu en omgeving.
 

ETION gaat in productie

Dit bezoek maakt deel uit van de reeks ETION gaat in productie. Een reis langs vijf bedrijven die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is. Bedrijven die nog op grote schaal lokaal produceren en het verschil maken met waardengedreven bedrijfsmodellen, innovatieve organisatievormen of unieke specialisaties. Klik hier voor meer info.

Opgelet! Het aantal plaatsen voor deze bedrijfsbezoeken is beperkt. Deelnemers aan de reeks krijgen voorrang bij inschrijving.

Programma
13:30 uur onthaal
14:00 uur bedrijfsbezoek
17:00 uur einde
Waar
E.D.& A., Kalmthout

Franseweg 20
Kalmthout

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 150 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)