Esther Perel

Een intieme avond met relatiegoeroe Esther Perel

De kwaliteit van onze relaties bepaalt de kwaliteit van ons leven. Ook op het werk! Esther Perel toont je hoe je op een emotioneel intelligente manier met relaties omgaat.

Een intieme avond met relatiegoeroe Esther Perel

Info

De voorbije twee jaar toonden hoe belangrijk relaties zijn in ons leven. Volgens psychologe Esther Perel bepaalt de kwaliteit van die relaties ook de kwaliteit van ons leven. Je ontmoet de internationale relatiegoeroe in een intieme en interactieve setting.

Liefdesrelaties leren ons veel over de dynamiek van werkrelaties. Want ook op het werk zoeken we verbondenheid, uitdaging en jawel... avontuur. Relatiegewoontes verdwijnen niet zomaar. Als je ’s ochtends begint aan je werkdag, ben je niet plots iemand anders. Je blijft dezelfde persoon, met je uitdagingen en beperkingen.

Esther Perel  geeft een verfrissend perspectief op de onzichtbare krachten die de dynamiek van verbinding en conflict op de werkplek vormgeven. Hoe ga je om met relaties op een emotioneel intelligente manier? En hoe maak je werkrelaties weerbaar voor tegenslagen?

Zeker zijn van een zitje? Schrijf dan snel in! De plaatsen zijn beperkt zodat vragen uit het publiek ook aan bod kunnen komen (max. 200 deelnemers).

Lees alvast het interview met Esther Perel in het juninummer van Ondernemen.

Waar
Claerhout Communicatiehuis, Gent

Communicatiecampus (gebouw 485)
Sint-Denijslaan 485
9000 Gent

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 275 (excl. btw)
Vanaf 10 personen per bedrijf: 10% korting
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Esther Perel

De van oorsprong Belgische Esther Perel is een internationaal bejubelde en bekroonde psychotherapeute.  Ze staat bekend om haar originele en verhelderende kijk op moderne relaties. 35 jaar lang leidde ze een succesvolle therapiepraktijk in New York City. Vandaag werkt ze als organisatieadviseur voor Fortune 500-bedrijven over de hele wereld. En dit jaar stond ze op de vierde plaats van de Forbes-lijst 15 Of The World’s Most Inspiring Female Leaders.
Haar internationale bestsellers, waaronder Mating in Captivity: Unlocking Erotic Intelligence en The State of Affairs: Rethinking Infidelity, werden in 30 talen gepubliceerd. Esthers virale TED-talks zijn intussen al meer dan 30 miljoen keer bekeken. In haar bekroonde podcasts Where should we begin? en How's Work? leert Esther ons dat dynamieken, verwachtingen, etc. die spelen in liefdesrelaties, even goed van toepassing zijn op werkrelaties.