Pascale Platel

Zomerfeest met Pascale Platel (Moorslede)

Zomeren met Pascale Platel

We zetten de zomer in samen met jou en onze bijzondere, centrale gast tijdens een zinderende zomeravond op een idyllische out of the box locatie.

Zomerfeest met Pascale Platel (Moorslede)

Info

Niets zo kwetsbaar als een meisje met dromen. En Pascale had er veel. Ze werd danseres, model, actrice, auteur en theatermaker.

Door haar creaties loopt één rode draad: het genot om te vertellen. Met hart en ziel gooit ze alles in de strijd. Elegant en stoer, dartel en rebels. Met publiek voelt ze zich als een vis in het water.

In de wereld van Pascale Platel is er geen plaats voor pastel. Haar creativiteit is zo kleurrijk dat binnen de lijntjes blijven onmogelijk is.

Op 21 juni neemt ze ons mee naar haar verwonderde wereld vol verhalen. Allemaal samen kunnen we genieten van vrije beweging en beleving. Zalig zomers en zoet, zoals het zou moeten zijn.

Mocht 21 juni voor jou niet passen, we organiseren dit Zomerevent met Pascale Platel ook op 22 juni in Drongen.

18:30 uur onthaal en aperitief
19:00 uur Pascale Platel
20:00 uur netwerking met catering
22:00 uur einde
Waar
Madame Cocotte, Moorslede

Koekuitweg 4
8890 Moorslede
 

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 135 (excl. btw) voor leden
€ 165 (excl.btw) voor niet-leden
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Pascale Platel

schrijfster en theatermaakster

Pascale Platel (°1960) is model, schrijfster, actrice maar bovenal theatermaakster. Ze schreef talrijke theaterstukken en one-womanshows en groeide uit tot een vaste waarde die op een eigengereide wijze theater voor jong èn oud brengt.