Kempenaar trofee

Kempenaar 2022

Wie volgt binnenkort de schaduwmeester van Wilms op als ETION Kempenaar? Ooms Woonrealisaties, Renotec of Schoonmaak Kempen? Jij stemt mee voor de winnaar op 6/10.

Kempenaar 2022

Info

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die we zoeken in de ETION Kempenaar.

De schaduwmeesters van Wilms mogen zich nog even de trotse bezitters van de Kempenaar noemen. Op 6 oktober komt daar onherroepelijk een eind aan. Dan gaat de titel naar een andere organisatie.

Uit de bedrijven die hun kandidatuur stelden, selecteerde onze vakjury deze zomer drie genomineerden: Ooms Woonrealisaties, Renotec en Schoonmaak Kempen. Hier maak je kennis met de kanshebbers die meedingen naar de felbegeerde trofee. Wie de prijs mee naar huis neemt, bepaal jij mee op de avond van het event zelf.

Dit jaar zal de award uitzonderlijk worden uitgereikt door Annelies Verlinden, minister van Binnenlandse Zaken. Innovatie en duurzaam ondernemen staan bij haar hoog op de agenda, ze draagt onze Kempenaar dan ook een warm hart toe.

Dajo De Prins brengt die avond een keynote over een topic dat ongetwijfeld ook bij alle kandidaat-Kempenaars hoog op de agenda staat: werkgeluk. Als we tevreden zijn op de plek waar we zoveel uren per dag werken, is de helft van ons leven al vervuld.  Wie goed in z’n vel zit, is loyaler, creatiever en socialer. Dajo brengt de krachtigste inzichten en tools voor meer werkgeluk graag tot bij jou.

Programma
17:45 uur onthaal
18:30 uur voorstelling kandidaten
20:00 uur keynote Dajo De Prins
20:30 uur uitreiking Kempenaar door Annelies Verlinden & walking dinner
Waar
Colonie 7, Merksplas

Kapelstraat 10, 2330 Merksplas

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
leden € 125 (excl.btw), niet-leden € 145 (excl.btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Dajo De Prins

co-founder
HowsWork

Dajo is co-founder van het opleidings- en consultancybureau HowsWork. Hij is doctor in de rechten, geluksexpert en auteur van het boek ‘Werkgeluk‘. Zijn fascinatie voor geluk ontstond toen hij als raadgever en speechschrijver in de politiek werkte. Als keynotespeaker en trainer begeleidt hij organisaties om alles uit werk te halen wat eruit te halen valt.