diverse groenten en fruit

ETION gaat in productie. Greenyard: duurzame voeding

Kijk binnen bij Greenyard, één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is.

ETION gaat in productie. Greenyard: duurzame voeding

Info

Het verhaal van Greenyard begon precies 40 jaar geleden in een bescheiden champignonkwekerij in Belsele. Anno 2023 is het familiebedrijf van Hein Deprez uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van groenten en fruit ter wereld. Goed voor 2 miljoen ton verse groenten en fruit, 780.000 ton diepgevroren producten. 9.000 werknemers in 27 landen over de hele wereld en een omzet van 4,4 miljard euro. Beursgenoteerd, met de top 20 Europese retailers als vaste klanten.

Straffe resultaten vanuit een bescheiden begin! Reuzenstappen die ze te danken hebben aan hun kernwaarden passie, creativiteit en ondernemerschap. En ook eigenschappen die broodnodig zijn in een klimaat dat onder druk staat.

Voor groenten en fruit heb je gezonde natuur nodig. Die sluit geen compromissen en dus doet Greenyard dat ook niet op vlak van duurzaamheid. Met de natuur als hun partner is duurzaamheid de drijvende kracht voor een hoognodige, fundamentele verandering. En nemen ze het voortouw in de wereldwijde overgang naar gezondere en duurzamere voedselsystemen.

ETION gaat in productie

Dit bezoek maakt deel uit van de reeks ETION gaat in productie. Een reis langs vijf bedrijven die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is. Bedrijven die nog op grote schaal lokaal produceren en het verschil maken met waardengedreven bedrijfsmodellen, innovatieve organisatievormen of unieke specialisaties. Meer info.

  • Opgelet! Het aantal plaatsen voor dit bezoek is beperkt. Deelnemers aan de reeks krijgen voorrang bij inschrijving.
Programma
10:00 uur onthaal
10:30 uur bedrijfsbezoek
12:30 uur voorstelling bedrijf & toelichting aanpak
13:00 uur nabespreking met Q&A
Waar
Greenyard, Sint-Katelijne-Waver

Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 250 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)