Trends Top: voordeel voor ETION-leden

Auteur: 
Serge Huyghe

Niets is wat het lijkt. Alles is perceptie. Bent u het daarmee eens? Bedenk dan eens welk beeld u altijd van Trends Top gehad heeft. Is het de betrouwbare, solide olifant in de vorm van een steeds uitgebreidere database? Of de levendige, sociale zebra met spitsvondige webtools en een creatief communicatieplatform?

Welnu, misschien keek u tot op vandaag door het sleutelgat van een glazen deur. En zag u enkel de strepen van de zebra of de slagtanden van de olifant.

Zet even een stap achteruit, verruim uw blik en ontdek een uniek dier: de olibra. Want Trends Top verenigt als enige speler in de databiotoop het beste van beide soorten.

Hoe Trends Top uw business faciliteert:

  • U neemt gefundeerde beslissingen op basis van betrouwbare en actuele bedrijfsinformatie.
  • Via gebruiksvriendelijke webtools prospecteert u doelgericht en beschikt u over kwalitatieve leads voor uw marketing en sales.
  • Tijdens onze opleidingen salesmanagement, prospectie en balanslezen leert u de tools efficiënt in uw bedrijfsprocessen inzetten.
  • U gebruikt een performant communicatieplatform voor functionele en doelgerichte zichtbaarheid, corporate branding, content marketing of lead generation en bereikt op die manier de beslissingsnemers.
  • Tijdens lanceringsevents en regionale netwerklunches knoopt u nieuwe zakenrelaties aan in een aangename en informele sfeer. 

Dankzij uw ETION-lidmaatschap geniet u bovendien 10% korting op alle logintarieven.

Slurf in galop naar trendstop.be/etion en ga meteen aan de slag.