Trends Top Alertservice: voordeel voor ETION-leden

Auteur: 
Partner

Heel wat bedrijven geraken zelf in financiële moeilijkheden wanneer hun klant de facturen niet of te laat betaalt. Dat kan een ware kettingreactie op gang brengen. Toch is het mogelijk om zich als onderneming te beschermen door sneller contante betalingen of voorschotten te eisen.

Maar dan moet je wel over de juiste informatie beschikken over de financiële gezondheid van je klant. “Met Trends Business Information hebben we nu een reeks van tien indicatoren geselecteerd die elk afzonderlijk een aanwijzing kunnen zijn van betalingsmoeilijkheden van een onderneming. Wanneer die dan nog eens tegelijk voorkomen, kan ik alleen maar aanraden om snel concrete maatregelen te nemen om betalingsproblemen te voorkomen”, zegt Pascal Flisch, research manager bij Trends Business Information.

Trends Top Alertservice: voordeel voor ETION-leden

Een eenvoudige en voordelige manier om je belangrijkste zakenrelaties te monitoren, is de Trends Top Alertservice. Je krijgt dagelijks de belangrijkste wijzigingen in je mailbox: van adres, management of juridische toestand tot nieuwe jaarcijfers of de evolutie van de algemene gezondheidsindicator waarin de voornaamste knipperlichten verwerkt worden.

Als ETION-lid geniet je 10% korting op de normale tarieven en activeer je de service dus voor €450 per jaar. Surf naar trendstop.be/etion.

Lees het volledige artikel in het decembernummer van Ondernemen [PDF, 2 blz., 848 kB]