Sparring Partner: perfecte match op topniveau

Ook dit jaar lanceert ETION een nieuwe editie van Sparring Partner, het traject waarbij we voor jou op zoek gaan naar dé perfecte match op topniveau. Dankzij een goed begeleide kruisbestuiving met jouw sparringpartner breng je het beste in elkaar naar boven en geef je jouw talenten een enorme boost.

Sparring Partner is de opvolger van Running Mate. De succesformule werd vorig jaar in een volledig nieuw jasje gestoken. We verlieten het pad van mentor en volger op suggestie van vorige deelnemers, en brachten peers samen met het doel van elkaar te leren.

Speeddates

Er werden koppels gevormd op basis van speeddates en een vragenlijst. Het peergehalte stond ook hier centraal, maar de koppels werden gevormd over de regio’s en sectoren heen, wat een sterke meerwaarde gaf.

De deelnemende koppels ontmoetten elkaar minimum twee keer, bij voorkeur op hun bedrijf om nog meer voeling te krijgen met elkaars business en uitdagingen. Leiderschap was een belangrijk thema waarover ‘gespard’ werd, maar daarnaast ook zelfsturing, groei, overnames en andere topics waar bedrijfsleiders en beslis­singsnemers van wakker liggen.

Interactieve workshop

Foto: 
Johan Martens

We eindigden het traject in een gezamenlijke interactieve workshop ‘Op zoek naar een nieuwe harmonie in leiderschap’, onder begeleiding van ETION leiderschapsexpert Annelies Boecxstaens, waarna we verwacht werden op de uitreiking van de ETION Leadership Award.

De nieuwe insteek werd door vele geïnteresseerden en deelnemers gesmaakt. Reden genoeg dus om ook in 2019 de succesformule te hernemen.