Nomineer je organisatie voor de NN Geluksawards 2019!

Auteur: 
Partner

Heeft jouw organisatie het afgelopen jaar een bijzonder initiatief genomen dat een sterke bijdrage geleverd heeft aan het geluk van de Belg? Of ken jij de persoon die de award van de NN Gelukspersoonlijkheid van het jaar verdient? Schrijf deze persoon, jezelf of je organisatie dan nu in voor de allereerste editie van de NN Geluksawards!

Iedereen is uniek. En toch willen we allemaal hetzelfde: een gezond en gelukkig leven. Vanuit de missie om de Belg op weg te helpen naar een gelukkig(er) leven, reikt levensverzekeraar NN dit jaar voor het eerst de NN Geluksawards uit aan organisaties of personen die het afgelopen jaar een wezenlijke bijdrage geleverd hebben aan het geluk van de Belg.

De NN Geluksawards worden uitgereikt in vier categorieën:
•    de NN Nationale Geluksaward (algemeen)
•    de NN Geluksaward Financieel Welzijn
•    de NN Geluksaward Gezondheid
•    de NN Gelukspersoonlijkheid van het jaar

Inschrijven of iemand anders nomineren, kan tot en met 20 mei. De winnaars krijgen een mooie beloning in de vorm van een symbolische geldprijs om het initiatief rond geluk te ondersteunen. Bovendien worden de beste initiatieven in de kijker gezet via de pers. De awards worden uitgereikt op woensdag 16 oktober 2019.

Meer informatie of inschrijven? Alle informatie vind je op de website van de NN Geluksawards.

Tags: