ETION Outlook gaat online

Ook in coronatijden blikken we in onze ETION Outlook rigoureus vooruit. Deze keer komen we, noodgedwongen, digitaal tot bij jou. Hoe zal 2021 zich aandienen? Het jaar nadat de wereld hard de reset-knop indrukte...

Hoe snel zal de economie weer herstellen? Hoe veranderen de machtsverhoudingen op het wereldtoneel? Mogen we spreken van een nieuw normaal op onze arbeidsmarkt? Welke bredere lessen kunnen we nu al trekken?


ETION-hoofdeconoom Geert Janssens gaat tijdens vier online sessies (verschillende data) telkens in gesprek met een ondernemer: Peter Wouters (VDL), Jean-Marc Vandoorne (Biobest) en Stefaan Boterberg (Duracell). Samen gaan ze op zoek naar het vaccin dat jouw bedrijf beschermt tegen nieuwe, nog onbekende catastrofes. En naar de kansen om het na de crisis helemaal over een andere boeg te gooien!

Daarnaast bekijkt hij, tijdens een vierde sessie, samen met Chris Wuytens (ACERTA) hoe de coronacrisis de manier verandert waarop werkgevers omgaan met de inzetbaarheid van medewerkers. Hoe duurzaam is telewerk? Wat zijn de gevolgen op langere termijn inzake welzijn? Zou ik mijn werknemers tijdelijk delen om mijn talent te behouden? Wat is het nieuwe normaal?

Verwacht je aan keiharde, economische analyses, de vooruitzichten voor de arbeidsmarkt, geopolitieke trends en een internationaal ondernemersperspectief. Uitzonderlijk verpakt in een coronaproof, digitale format!

4 online sessies