ETION-lid in de kijker: Wouter Maenhaut

Auteur: 
Tamara Roels

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Wouter Maenhaut, managing partner Dazzle Events en lid van ETION Oost-Vlaanderen.

Personalia:
Naam: Wouter Maenhaut
Leeftijd: 30 jaar
Bedrijf: Dazzle Events
Functie: managing partner
Activiteit bedrijf: organisatie van bedrijfsevenementen (bedrijfsfeesten, jubileums, inhuldigingen, productlanceringen, beursdeelnames, personeelsdagen, openbedrijvendag, persevents, familiedagen)
Hobby's: familie, tuin, fietsen, tennis

Wie of wat heeft je het voorbije jaar geïnspireerd?

Jaarlijks organiseren wij meerdere jubileumfeesten van Belgische familiale kmo's. Op zo'n moment graven wij diep in de geschiedenis en cultuur van deze bedrijven, om dit op een doordachte manier over te brengen en uit te stralen op het event.
Elk van deze verhalen is uniek en een prachtige bron van inspiratie voor onze eigen bedrijfsstructuur, -cultuur en -ethiek.

Digitale trends: combinatie van technologie en persoonlijk 'face-to-face'-contact biedt eindeloze mogelijkheden.

Van welke recente gebeurtenis, evolutie of trend lig je wakker?

De impact van de brexit op de import/export naar het VK baart me wel zorgen. Enkele van onze klanten verhuisden de afgelopen jaren hun HQ naar London, van waaruit alle Europese activiteiten aangestuurd worden. Zowel voor die relatie, als voor de vele beursdeelnames die we voor hen organiseren in het VK, is het behoorlijk onduidelijk wat de impact van de brexit zal zijn, en wat dit betekent voor onze activiteiten.

Wat spreekt je aan in ETION?

De netwerkevents, sprekers en opleidingen van ETION hebben me keer op keer positief verrast. De onderwerpen sporen aan tot nadenken, de mensen staan open voor oprechte ideeënuitwisseling en er is ruimte om even stil te staan bij de zaken die in de flow van de dagelijkse werking soms te weinig aandacht krijgen.