ETION-lid in de kijker: Margot Kenis

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Margot Kenis, afgevaardigd bestuurder bij Garage Kenis en lid van ETION Kempen.

Personalia:
Naam: Margot Kenis
Leeftijd: 54
Bedrijf: Garage Kenis
Functie: afgevaardigd bestuurder
Activiteit bedrijf: Renault-dealer, verantwoordelijk voor een gebied dat het grootste deel van de Kempen bestrijkt met 4 eigen vestigingen in Herentals, Geel, Mol en Turnhout, 3 verdelers en 4 lokale agenten
Hobby’s: familie, vrienden, lezen

Wie of wat heeft je het voorbije jaar geïnspireerd?

Alles kan mij inspireren. Het kan een voordracht of een goed boek zijn, maar net zo goed de mensen en (soms kleine) dingen om mij heen. Het zijn vooral mensen met passie, die positief denken en uit hun comfortzone willen komen, die mij inspireren.

Van welke recente gebeurtenis, evolutie of trend lig je wakker?

Ongetwijfeld de evolutie op de arbeidsmarkt en het feit dat dit en de druk op de marges ons minder ruimte laten om aan overmorgen te denken terwijl ik mij er zeer van bewust ben dat dit meer dan nodig zal zijn.

Wat spreekt je aan in ETION?

Vooral de vertrouwensband die en het klankbord dat je door de jaren heen met andere leden opbouwt. Je komt even los van de dagdagelijkse beslommeringen en ontwikkelt een bredere kijk op ondernemen.