ETION-lid in de kijker: Jonny Coulon

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Jonny Coulon, algemeen directeur van Werminval en lid in Antwerpen-Mechelen.

- Naam: Jonny Coulon
- Leeftijd: 45
- Bedrijf: Werminval
- Functie: algemeen directeur
- Activiteit bedrijf: maatwerkbedrijf
- Hobby’s: single malt whisky, fietsen, gitaar

Wie of wat heeft je het voorbije jaar geïnspireerd?

Wout van Aert: na een zeer ernstige blessure tijdens de Tour de France werkte Wout gestaag aan zijn herstel, met een ongelooflijke focus op een blijvend herstel i.p.v. snel terug op de fiets te zitten.  Door de tijd te nemen, zich te laten begeleiden door specialisten en het vooropgestelde plan nauwlettend op te volgen, ontwikkelde Wout zich dit jaar tot een van de beste en meest complete wielrenners ter wereld.

Van welke recente gebeurtenis, evolutie of trend lig je wakker?

Het uitbreken van corona heeft me verder doen realiseren dat de gezondheid van je medewerkers steeds prioriteit nummer één moet zijn. Het sluiten van onze organisatie enkele weken tijdens de lockdown was een heel moeilijke oefening ten aanzien van de klanten, waaruit we toch wel de nodige lessen getrokken hebben. Wereldwijde pandemieën kunnen helaas nog vaker voorkomen in de toekomst en we moeten hier als maatschappij beter op voorbereid zijn.

Wat spreekt je aan in ETION?

De inspirerende debatten, met achteraf het kwalitatief netwerkmoment waarop je collega-ondernemers ontmoet die net als jij verder kijken dan vandaag en de puur financiële winsten.