ETION-lid in de kijker: Hilde Decuyper

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Hilde Decuyper, zaakvoerder A+E Consult en lid van ETION West-Vlaanderen.

- Naam: Hilde Decuyper
- Leeftijd: 50 jaar
- Bedrijf: A+E Consult
- Functie: zaakvoerder
- Activiteit bedrijf: erkend bodemsaneringsdeskundige: uitvoeren van bodemonderzoeken en begeleiden van saneringen
- Hobby’s: tai chi, stijldansen, lezen, bakken, netwerken, reizen

Wie of wat heeft je het voorbije jaar geïnspireerd?

Michèle Sioen was ook in 2019 weer mijn inspirator. Hoe deze dame met haar team nog maar eens een award binnenhaalt — en wat voor een: ‘De Leeuw van de Export 2019’ — maar daarnaast toch vriendelijk en toegankelijk blijft. Getuige hiervan is haar engagement voor ‘Ondernemers voor de Klas’ en waarbij ze jongeren inspireert en stimuleert tot ondernemen. Haar visie tot ondernemerschap is voor mij een stimulans om op vlak van bodemonderzoek- en sanering innoverend te zijn en samen met mijn team geen enkele uitdaging uit de weg te gaan.

Van welke recente gebeurtenis, evolutie of trend lig je wakker?

Op businessvlak is het zowel voor ons als voor vele ondernemingen de uitdaging om hoog gekwalificeerd en gemotiveerd personeel te vinden om onze  klanten blijvend snel en performant te kunnen bedienen én onze voorziene groei te realiseren.

Wat spreekt je aan in ETION?

De kleinere evenementen, goede sprekers, warme contacten, aangename locaties, origineel uit de hoek komen, net dat ietsje anders met oog voor het welzijn van mens en milieu. Met veel goesting neem ik deel aan de ETION-vrouwentafel. En via de verschillende netwerkmomenten krijg ik de kans om authentieke mensen te ontmoeten.