De roaring twenties post-corona?

De pauzeknop is lang genoeg ingedrukt geweest. 2022 wordt anders. Waar liggen de kansen en opportuniteiten om het na de crisis helemaal over een andere boeg te gooien? Ontdek het tijdens onze jaarlijkse ETION Outlook, die compleet in een nieuw kleedje steekt!


Medische experts waarschuwden al dat corona langer bij ons zal zijn dan de beleidsmakers hopen. In 2022 zal de wereld nog verre van covid-vrij zijn. In eigen land kunnen we dankzij brede vaccinatiecampagnes eindelijk weer het gewone leven hervatten.

Wat zijn de economische gevolgen van twee jaar ‘stop-and-go’? Komen er straks uit de accordeon-economie ook wat rock-'n-rollgeluiden die doen terugdenken aan de roaring twenties? Staan we voor een paradigmashift? Wordt duurzaamheid het centrale thema van de toekomst?

Indra Dewitte, hoofdredacteur van Het Belang van Limburg, modereert een interactief tafelgesprek tussen Geert Janssens (hoofdeconoom ETION), Hans Diels (toekomstdenker, expert geopolitiek ETION) en Chris Wuytens (managing director Acerta Consult) en een ondernemer.

3 data, 3 locaties