Amival wint De Kempenaar 2017

Op 18 oktober reikte ETION Kempen zijn jaarlijkse ondernemersprijs De Kempenaar uit. Tijdens een drukbezochte editie werd de prijs gewonnen door het maatwerkbedrijf Amival. Algemeen directeur Jan Boeckx mocht de trofee in ontvangst nemen uit handen van Tim Klaassen, de directeur van Dienstenthuis, de laureaat van de vorig jaar.

Om in aanmerking te komen voor De Kempenaar moet een bedrijf de laatste jaren de Kempen op de kaart hebben gezet, impact hebben op de tewerkstelling in de regio (minimum 50 werknemers) en op een duurzame manier ondernemen. Onder dit laatste verstaan we met het oog op de lange termijn, rekening houdend met het welzijn van de medewerkers en de impact op het milieu.

Deze editie ging tussen drie genomineerden: Amival uit Turnhout, Events Catering Bevers uit Rijkevorsel en Van Roey ICT Group uit Turnhout. Een derde van de stemmen kon men online uitbrengen voor het event, een derde werd uitgebracht door de ETION-stuurgroep. Het beslissende derde werd tijdens een live voting uitgebracht door de aanwezigen op het welgesmaakte event.