handen steken bordjes rond openstaande vacatures in de lucht

Vacature: ETION community-bouwer

ETION brengt mensen met positieve veranderkracht samen. Waarden-gedreven ondernemers die verder dan morgen kijken. Die volop ervaringen en kennis met elkaar willen delen. Ze vinden bij ons inspiratie, ontmoeten elkaar in activiteiten en groepen en vormen een community waar ze écht zichzelf kunnen zijn. In een warme en aanstekelijke ETION-sfeer, soms rebels en creatief, maar altijd vol vertrouwen.

En om dat alles nog beter te doen, zijn we op zoek naar jou:

Word de beste ETION COMMUNITY-BOUWER ooit.
(regio Kempen / Antwerpen)

 

Je bouwt mee aan onze duurzame werking én zet de maatschappelijke rol van ondernemingen graag in het licht.

Waar ga je voor?

Vanuit een niet-te-houden enthousiasme zoek je actief nieuwe leden. En bouwt 100% op je eigen manier een authentieke relatie met hen op. Je organiseert zélf inspirerende en vernieuwende activiteiten (inspiratiemomenten, workshops, ontmoetingsmomenten,...). Je brengt ETION ondernemers samen in peer-groepen om volop van elkaar te leren. Vanuit een eigenwijze teamwerking zetten we samen creatieve ideeën om naar het nieuwe nu.

Waar sta je voor?

Je hebt een diploma hoger onderwijs, of toch de ervaring die ons het belang daarvan doet vergeten. Je bent niet minder dan een organisatietalent, doelgericht en hands-on, mét een aanstekelijke commerciële power. Je hebt best wat lef en je vraagt je weleens af waarom je zélf geen ondernemer bent. Je weet al één en ander over wat van een community een community maakt. Je vindt je weg in een CRM-omgeving. Je bent flexibel qua tijd (tegen avondwerk in ruil voor autonomie zeg je niet nee).

Kortom

Bouw mee aan onze ETION-community. Stap in een afwisselende, verbindende job waar er plaats is om jezelf te zijn, jezelf te ontplooien en je eigen aanpak vorm te geven. ETION biedt je niet minder dan de kans om het verschil te maken, je krijgt een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen & een bedrijfswagen en flexibele werktijden. Leer ons meteen wat beter kennen via etion.be.

Interesse?

Stuur dan zo snel mogelijk je cv met wat duiding naar Gizy Lamaire, Sneeuwbeslaan 20 bus 1, 2610 Wilrijk of gizy.lamaire@etion.be - T 0477 72 78 70.