in zichzelf gekeerde man

Workshop zelfbewustzijn voor ondernemers

Van leiders wordt veel verwacht. Net daarom zorgen bezinning en reflectie ervoor dat je geankerd bent. Hoe? Dat leer je in deze 2-daagse workshop rond zelfbewustzijn en zelfvertrouwen voor leiders.

Workshop zelfbewustzijn voor ondernemers

Info

Tijdens deze tweedaagse workshop met overnachting schenken we aandacht aan zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Als leidinggevende ben je het aan jezelf verplicht om ruimte vrij te maken voor bezinning en reflectie. Fundamentele zelfzorg om moeilijkheden tijdig te (h)erkennen.

Als leider moet je voldoen aan allerlei verwachtingen, uit alle hoeken. Echte en ingebeelde. Je zou het beter moeten weten, alles moeten aankunnen. Of altijd de controle blijven houden. Valkuilen en waanideeën waarmee je voorbij dreigt te gaan aan jezelf, aan jouw wensen en gevoelens. Terwijl jouw belangrijkste opdracht als eindverantwoordelijke net is geankerd te zijn in jezelf.

Dat vraagt om extra zorg voor jouw fundament. Iets wat al te gemakkelijk uit het oog verloren wordt. En juist daarom extra aandacht verdient! En die krijg je in deze workshop zelfbewustzijn & zelfvertrouwen. Waarin je samen met collega-leidinggevenden nadenkt over persoonlijke, morele en waardengedreven onderwerpen.

Om deze setting tailor-made te maken, voorzien we voorafgaandelijk een individuele, online intake. Aan welke stukken wil jij werken? Op basis van jouw inbreng bouwen we het programma van deze tweedaagse op.

Meer gedetailleerde informatie over deze workshop lees je in de brochure hieronder.

Programma
donderdag 6 oktober 08:30 uur check-in De Kluizerij
09:30 uur eerste deel workshop
12:00 uur lunch
13:30 uur tweede deel workshop
16:00 uur vieruurtje
18:30 uur vrij moment
19:30 uur diner
vrijdag 7 oktober 08:00 uur ontbijt
09:00 uur derde deel workshop
12:00 uur lunch
13.30 uur vierde deel workshop
17:00 uur vermoedelijk einde
Waar
De Kluizerij, Affligem

Aalstersedreef 1
1790 Affligem

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 1.500 (excl. btw), inclusief individuele intake, alle maaltijden en overnachting.
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Meer info
Contact

Annemie De Proft

0473 51 91 35
Spreker(s)

Filip Lowette

owner
Claridad

Filip (1958) vervolledigde zijn diploma's toegepaste economie en MBA met verschillende opleidingen waaronder toegepaste psychologie. Hij begeleidt organisaties en ondernemers op het kruispunt van organisatie, team en individu. Hij is auteur van 'Er is altijd werk aan de top' en 'De fluïde organisatie' en organiseert elk jaar een persoonlijk ontwikkelingstraject voor leiders.