Theaterzaal van Kunstencentrum Vooruit

Verrassend Voo?uit

Leiderschap, daar draait het begin van deze avond om. Daarna gaan we de culinaire en culturele toer op met een verrassende voorstelling in de Voo?uit! Een theatrale ETION-avond met Les Ballets C de la B.

Verrassend Voo?uit

Info

We starten de avond met een gesprek met Franky Devos. Gepokt en gemazeld in de cultuursector, werd hij in 2017 aangetrokken om het Kunstencentrum Vooruit te leiden. Hij voerde een transformatie door van een piramidale organisatiestructuur naar een horizontale, bijna een cirkel. Hoe hij dat deed en wat de gevolgen waren - ook voor zichzelf - vertelt hij je graag zelf.

Daarna kan je genieten van een uitgebreid aperitief en een gastronomisch diner gevolgd door een unieke voorstelling. We kijken samen naar de première van 'Mein Gent' van Les Ballets C de la B. Makers Alain Platel, Frank Van Laecke en Steven Prengels verrassen met een stuk voor èn door Gentenaars. 

Napraten kan bij het dessert. 

Alles aan deze avond is anders. Een unieke kans om de Arteveldestad op een totaal andere manier te leren kennen!

Programma
17:00 uur Franky Devos over de transformatie van Kunstencentrum Vooruit
18:00 uur aperitief en gastronomisch diner
20:00 uur voorstelling 'Mein Gent' van Les Balles C de la B
22:00 uur zoete afsluiter met koffie en thee
Waar
Kunstencentrum Vooruit, Gent

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

 

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 225 per persoon ( excl. btw)
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Contact

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Franky Devos

algemeen coördinator
Kunstencentrum Vooruit

Franky Devos is algemeen coördinator bij kunstencentrum Vooruit in Gent. Voordien was hij directeur bij kunstencentrum BUDA in Kortrijk en werkte hij onder meer voor Cultuurnet Vlaanderen en het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond in Amsterdam.

Steven Prengels, Alain Platel en Frank Van Laecke

Met Mein Gent realiseren regisseurs Frank Van Laecke en Alain Platel een gedeelde en lang gekoesterde droom: een eerbetoon maken aan Gent, de stad waarmee ze door en door verweven zijn. Beide Gentenaars  vonden elkaar tien jaar geleden in het maken van muziektheatervoorstellingen. Geruggesteund door soundscapes van componist Steven Prengels, duiken ze met iedere voorstelling een bijzonder universum in en vertellen van daaruit over de kleine en grote tragedies van het leven.